Åkrafjorden Glamping

10% Rabatt på overnatting hos Åkrafjorden Glamping

Åkrafjorden Glamping - Unike overnattingsopplevelser i vill, vakker og urørt Vestlandsnatur.

Domene våre ligger på kanten av fjellhyllen «Hidleren», omgitt av spektakulære fjell som stiger 700 meter til værs. Her har du en fantastisk utsikt utover vakre Åkrafjorden.
Det tar kun 10 minutter å gå fra parkering opp til Domene. Stien er bratt og smal, og er ikke egnet for bevegelseshemmede. Det er anbefalt med godt skotøy og gjerne turklær.Domene ligger helt skjermet fra bygden Fjæra, så her får du virkelig følelsen av å ha villmarken for deg selv.

åkrafjorden

Det er plass til 2 personer i hver dome. Det er en stor dobbelseng, med mulighet for 1 ekstra seng mot et tillegg. Ønsker dere mat til oppholdet? Da kan du bestille dette. Vi tilbyr frokostpakke og ulike tapaspakker. Her har vi et godt samarbeid med Åkrafjordtunet som tilbyr gode lokale råvarer.
Domene våre er utstyrt med toalett, en kjølende utedusj i den frie natur og vedovn. Ikke vær redd for at det skal bli kaldt om vinteren, vedovnen holder deg varm.

åkrafjorden glamping

Det er og muligheter for å koke vann på primus, kaffe og te er det bare å forsyne seg med. Er du glad i å spille spill? Vi har selvsagt utstyrt domene med både yatzy, kortstokk og andre spill.Finn roen og nyt den vakre naturen du er omringet av. Her kan du oppleve et rikt fugleliv med mange forskjellige arter. Om du er heldig kan du og observere ørn.Ønsker du å overraske din kjære eller dra på et eventyr med dine venner? Da er Åkrafjorden Glamping det perfekte sted. Her kan dere slappe helt av, eller benytte dere av de ulike aktivitetene i området.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Utstyr

Vaking

Vaking er stolt hovedleverandør av kvalitetskikkertene fra tyske Bresser og amerikanske Alpen Optics. Bresser har kikkerter med ekstremt god kvalitet og de har et sylskarp bilde som kan måle seg med kikkerter til en langt høyere pris.