Åkrafjorden Glamping

10% Rabatt på overnatting hos Åkrafjorden Glamping

Åkrafjorden Glamping - Unike overnattingsopplevelser i vill, vakker og urørt Vestlandsnatur.

Domene våre ligger på kanten av fjellhyllen «Hidleren», omgitt av spektakulære fjell som stiger 700 meter til værs. Her har du en fantastisk utsikt utover vakre Åkrafjorden.
Det tar kun 10 minutter å gå fra parkering opp til Domene. Stien er bratt og smal, og er ikke egnet for bevegelseshemmede. Det er anbefalt med godt skotøy og gjerne turklær.Domene ligger helt skjermet fra bygden Fjæra, så her får du virkelig følelsen av å ha villmarken for deg selv.

åkrafjorden

Det er plass til 2 personer i hver dome. Det er en stor dobbelseng, med mulighet for 1 ekstra seng mot et tillegg. Ønsker dere mat til oppholdet? Da kan du bestille dette. Vi tilbyr frokostpakke og ulike tapaspakker. Her har vi et godt samarbeid med Åkrafjordtunet som tilbyr gode lokale råvarer.
Domene våre er utstyrt med toalett, en kjølende utedusj i den frie natur og vedovn. Ikke vær redd for at det skal bli kaldt om vinteren, vedovnen holder deg varm.

åkrafjorden glamping

Det er og muligheter for å koke vann på primus, kaffe og te er det bare å forsyne seg med. Er du glad i å spille spill? Vi har selvsagt utstyrt domene med både yatzy, kortstokk og andre spill.Finn roen og nyt den vakre naturen du er omringet av. Her kan du oppleve et rikt fugleliv med mange forskjellige arter. Om du er heldig kan du og observere ørn.Ønsker du å overraske din kjære eller dra på et eventyr med dine venner? Da er Åkrafjorden Glamping det perfekte sted. Her kan dere slappe helt av, eller benytte dere av de ulike aktivitetene i området.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Guiding

Explore Sjoa

15% på alle aktiviteter i periode 15. mai til 1. oktober

Opplevelser

Rondaståk

Spar 200 kr på festivalpass hos Rondaståk!

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter