Rendalen Fjellridning

10% Rabatt på rideopplevelser med Rendalen Fjellridning

Rendalen Fjellridning - Uforglemmelige opplevelser fra hesteryggen

Rendalen Fjellridning startet opp i 1996, og siden da har vi vært brennende opptatt av å skape gode fjellopplevelser fra hesteryggen. Vi holder til på Unset i Rendalen, og er en familiebedrift som har hester og sauer og utnytter gårdens ressurser på best mulig måte. Fra juni til september tilbys det fjellridning/turridning fra halvdags- til firedagers turer samt weekendturer. Rendalen Fjellridning har 2 uker med rideleir i sommerferien. Rideundervisning/kurs tilbys hele året.
Hjemme på gården Lia på Unset har vi hovedsakelig Islandshester. I tillegg er det også fjordhester, dølahester og Varmblods Ridehester. Det drives litt med avl og salg av ferdig temte hester i tillegg til ridevirksomheten.

 

Virksomheten på sommeren foregår hovedsakelig i Rendalen Østfjell, med Klettsetra som hovedbase. Seter på Klettsetra fikk vi kjøpt høsten 2011 og sommeren 2012 var den første sesongen vår. Setertunet er restaurert med nye og gamle hus og i dag kan Rendalen Fjellridning tilby overnatting i 3 forskjellige utleieenheter med totalt 16 sengeplasser. Disse brukes i forbindelse med turarrangementer men det er også fullt mulig å leie kun husvære. Husene er utstyrt med komfyr, kjøleskap, solcelle og det en trenger av kjøkkenutstyr.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter