North Ones

10% Rabatt på mobiltelefondekseler fra North Ones

10% Rabatt på mobiltelefondekseler fra North Ones

Vi ønsker å levere markedets beste mobiltelefondeksel med tanke på deg og planeten vi lever på! Våre produkter skal være testet, fri for giftstoffer og ha en nøye kartlagt livssyklus, med fokus på lavest mulig utslipp!

Ingenting er helt utslippsfritt i dag og ingen varer er 100 % plastfrie, selv ikke de beste plantebaserte dekslene er helt fri for plast selv om det er bioplast. Derfor jobber vi for å kompensere slik at vi fortsatt kan ha en positiv effekt. Hvis du resirkulerer mobildekselet ditt på riktig måte og vi sørger for å kompensere på ulike måter, kan vi faktisk gjøre planeten renere og bedre slik den ser ut i dag.

 

HVIS du trenger et nytt skall, bør North Ones være ditt beste alternativ!

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter