Explore Sjoa

15% på alle aktiviteter i periode 15. mai til 1. oktober

Er du klar for ditt livs eventyr?

Explore Sjoa ligger naturskjønt til i rolige omgivelser mellom elven Sjoa og nasjonalparkene Rondane og Jotunheimen. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og rafting for små og store grupper, både til lands og til vanns. På tunet er det store grøntarealer hvor man kan spille volleyball, klatre i klatrevegg, bade, eller bare slappe av med en lokal øl. Hos oss får dere aktiviteter, overnatting og mat av høy kvalitet.

Rafting i Sjoa er vårt mest populære produkt, men vi tilbyr også Via Ferrata, juving, klatring, elvebrett, tauaktiviteter og teambuilding på forespørsel.

Ta med venner og familie på en actionfylt og minnerik opplevelse i Sjoa.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Guiding

FjellTid+ fordelen

Rabattkoden din til FjellTid sine turer og arrangementer finner du her!

Utstyr

Arctic Lavvo

15 % Rabatt på en mengde produkter hos Arctic Lavvo

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter