Arctic Lavvo

15 % Rabatt på en mengde produkter hos Arctic Lavvo

Arctic Lavvo - solid erfaring med bruk av lavvo.

Deres lavvoer er etterkommere av lavvoene samene har brukt i flere generasjoner. Tett omgitt av familie levde samene fra livets start til livets slutt i lavvoene. Det er ekstra stas at en av eierne i Arctic Lavvo selv ble født i en lavvo i 1960.

Arctic Lavvo er en produksjonsbedrift innen industrisøm. De ble etablert i august 2016, hvor de overtok rettighetene til videre produksjon av Venor-produktene. Venor-produktene har eksistert på markedet i over 30 år og er kjent for sine solide kvaliteter. I tillegg er de produsent av Laika hundekløv, tar spesialoppdrag innen industrisøm og er leieprodusent for andre merkevarer. Produksjonsavdelingen ligger i Kautokeino, midt i hjertet av Sameland.

Produktene kan stå ute gjennom hele året og passer fint i hagen, utenfor hytta eller ute i villmarka. Lavvoen og gammen blir fort et naturlig samlingspunkt for deg og din familie, din bedrift eller dine kunder. Prøv Arctic Lavvo – de skal gjøre sitt beste for at du skal bli fornøyd! Artic Lavvo kan med hånden på hjertet si at det ligger kvalitetshåndarbeid bak hver eneste søm. De er stolte av å ha hele vår produksjon i Kautokeino, og heier på norsk verdiskapning!

 

Ved bruk av rabatkoden får man rabatt på følgende produkter:
 • Venor Gamme
 • Venor Lavvo
 • Venor Tradisjonell Lavvo
 • Venor Enstangslavvo
 • WC-Lavvo
 • Arctic Minilavvo
 • Innerduk og sovetelt
 • Bunn
 • Oppbevaring (lommer, vedsekk, oppbevaringstrekk, fireboxpose osv.)
 • Vindfang
 • Tarp
 • Restproduksjon (Potteskjuler og bordbrikker)
 • Laika Hundeutstyr (alle kløver og regntrekk)

NB: Rabattkoden må legges inn som kommentar til ordren og du må velge faktura-betaling. Da justerer Arctic Lavvo rabatt manuelt i ordresystemene. Det er også mulig å ta direkte kontakt med Arctic Lavvo for bestilling.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Overnatting

Hordatun Hotel

Spar over 300 kr per natt ved overnatting i minst 2 netter eller mer på Hordatun Hotel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter