Fjellsup

10% Rabatt hos Fjellsup

10% Rabatt hos Fjellsup

Det finnes knapt noen bedre måte å nyte naturen en på vannet. Med kvalitets utstyr og kunnskapsrike instruktører tilbyr vi den perfekte måten å forbedre dine ferdigheter, eller å prøve noe helt nytt.

Vi ønsker å dele vår lidenskap for SUP og utendørs aktiviteter med andre. Enten du er nybegynner, eller du ser etter det perfekte stedet å finpusse «skillsene» dine, tilbyr Fjellsup undervisning, Safari, utleie og en base med mennesker med samme lidenskap.

Finn et utvalg av tjenester ved vårt SUP senter. Vi tilbyr et utvalg av kurs. Alt fra en-til-en undervisning til overnattings Safari, her finner du det som trengs for en fantastisk og trygg opplevelse på vannet. Bestill i god tid for å sikker deg plass! Finner du ikke kurs tilgjengelig, eller et kurs som passer deg og dine behov?! Ta kontakt så hjelper vi deg. Vi strekker oss langt for å tilpasse et tilbud til deg! Vi ser frem til å se deg hos Fjellsup.

For å benytte deg av medlems-rabatten må du sende en e-post til bettan1969@hotmail.com med ditt medlemsnummer på FjellTid. Nummeret finner du her: https://www.fjelltid.no/medlemskap/mitt/ under kontoinformasjonen.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Overnatting

Hytteutleie As

10% Rabatt på å leie Nyrenovert idyllisk storhytte på Kvitfjell