Fjellsup

10% Rabatt hos Fjellsup

10% Rabatt hos Fjellsup

Det finnes knapt noen bedre måte å nyte naturen en på vannet. Med kvalitets utstyr og kunnskapsrike instruktører tilbyr vi den perfekte måten å forbedre dine ferdigheter, eller å prøve noe helt nytt.

Vi ønsker å dele vår lidenskap for SUP og utendørs aktiviteter med andre. Enten du er nybegynner, eller du ser etter det perfekte stedet å finpusse «skillsene» dine, tilbyr Fjellsup undervisning, Safari, utleie og en base med mennesker med samme lidenskap.

Finn et utvalg av tjenester ved vårt SUP senter. Vi tilbyr et utvalg av kurs. Alt fra en-til-en undervisning til overnattings Safari, her finner du det som trengs for en fantastisk og trygg opplevelse på vannet. Bestill i god tid for å sikker deg plass! Finner du ikke kurs tilgjengelig, eller et kurs som passer deg og dine behov?! Ta kontakt så hjelper vi deg. Vi strekker oss langt for å tilpasse et tilbud til deg! Vi ser frem til å se deg hos Fjellsup.

For å benytte deg av medlems-rabatten må du sende en e-post til bettan1969@hotmail.com med ditt medlemsnummer på FjellTid. Nummeret finner du her: https://www.fjelltid.no/medlemskap/mitt/ under kontoinformasjonen.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Utstyr

Extra Optical

15% Rabatt på briller, solbriller og sportsbriller hos Extra Optical

Utstyr

Skadedyrbutikken

Mygg og knott – er for mange meget irriterende og gjør hyggelige sommerkvelder til rene mareritt. SkadedyrButikken.no er drevet av autorisert skadedyrbekjempere som vet hva folk trenger. Meget rask levering og faglig god kompetanse.

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter