FjellTid (norr. fjalltíð):

Sosialt turnettverk for fellesskap, turvenner og turer.

#fjelltid – Nordens hyggeligste sosiale turnettverk

Bli inspirert og engasjert​

Er du lei av å dra på tur alene?
På FjellTid kan du treffe tusenvis av turvenner til dine turer og bli en del av felleskapet.

Bli med oss på turer

På FjellTid finner du en rekke turer og arrangement fra over hele landet. Vi løfter ditt sosiale turnettverk til nye høyder!

Dette sier våre medlemmer

“Medlemskapet i FjellTid har gitt med mange goder som turvenner, turgleder og ikke minst gode medlemsrabatter. Jeg har benyttet meg av fordelene vi har hos Alfa og Fjellsport, og de leverer hver gang."

Emilie Margete Sande, Tromsø

“Som medlem i FjellTid har jeg funnet ny gnist i turgleden! Her er det et fantastisk fellesskap med mange turglade mennesker! Har følt meg velkommen fra første dag! Et fantastisk turnettverk med imøtekommende folk, masse turtips, inspirasjon og mange fordeler!"

Nina Cecilie Gulbrandsen, Rogaland

“Har følt meg velkommen fra første dag, med hyggelige folk, fine og varierte turer. Det er et fantastisk turnettverk med imøtekommende folk. Her får jeg masse turtips, inspirasjon og mange fordeler!"

Jon Inge Myhre, Trondheim

Ha alltid FjellTid tilgjengelig!

FjellTid er et sosialt nettverk for alle turfolk hvor du kan komme i kontakt med andre tur-og aktivtetsinteresserte for å dele opplevelser, planlegge turer og holde kontakten.

Vi ønsker å inkludere folk i alle livssituasjoner i tureventyret vårt og legger til rette for gode turopplevelser!

Treff tusenvis av turvenner til dine turer og skap ditt eget turnettverk.

Kontakt oss

Vil du vite mer om oss?

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg.

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter