Høsten har inntatt oss og vinteren er rett rundt hjørnet. Hva er ikke bedre med en hyggelig fjelltur med venner eller familie?

Dra til Gausta! Her har du mange fasiliteter til alle årstidene. Fjellet og fiskevann på vår/sommer/høst-halvåret og slalåmbakker og langrennsløyper rett utenfor døren. I september tok FjellTid med ambassadører og turledere turen og utforsket noen av de flotte turområdene som området byr på. 

 

Naturen i området har mye mer å by på enn bare Gaustatoppen.

 

Har du hørt om Hulderhola?

Dette er en hule midt i fjellet ovenfor Heddersvatn. Det er en umerket sti som går langs vannet, men du ser den lett fra veien. Hulen er lett å komme til, det eneste er at siste biten av stien opp til hulen er nok så bratt, men det er festet tau på store deler av stien. Det kan du holde deg i på både opp- og nedturen. Pass opp for småstein som kan komme rullende ned fra stien hvis det går en person foran deg.  

 

Hulderhola er et spennende turmål for store og små!

 

Ta også turen til toppen av Gaustatoppen!

Gaustadtoppen, Vestfold og Telemarks høyeste fjell kan bestiges både til fots, eller ved Gaustabanen som går opp til toppen fra innsiden av fjellet. Er du litt dårlig til beins er dette et utmerket turalternativ med en av de mest spektakulære utsiktene i Norge. 

 

Visste du at fra Gaustatoppen har du utsikt til en sjettedel av fastlands Norge?

 

På toppen kan du nyte utsikten sammen med dine venner og ta uforglemmelig vennskapsbilder!

 

Bo i hyttene på Hederstun – Gaustatoppen Booking

Hyttene hos Gaustatoppen Booking er moderne, innredet i nordisk stil og er fult møblert. Her kan du kose deg foran vedovnen etter en lang dag ute i frisk luft, ta deg en spa time i badstuen eller nyte utsikten mot Gaustatoppen fra stuevinduet.  Hyttene ligger 1000 moh og er topp moderne! Her har du både lader til EL-bilen din, gratis WiFi, sauna, mulighet til å ta med dyr, 4 soverom og sengeplass til 10 personer. I tillegg ligger hyttene flott til i fint terreng og med utmerket utsikt. Rett og slett et perfekt utgangspunkt for å oppleve området.

 

Hytta har åpen løsning med stue og kjøkken med spisebord.

 

Invester i FjellKortet så får du hele 50% rabatt her!

Hvis du investerer i FjellKortet får du hele 50% rabatt på ditt opphold hos Gaustatoppen Booking! Ta med din turgjeng fra FjellTid.no og nyt noen dager i dette fantastiske området!

Les mer om FjellKortet og hvordan du bestiller ditt neste opphold i flotte omgivelser her!

 

Skrevet av:

Elisabeth Sletten

 

Om artikkelforfatteren:

Elisabeth Sletten

Elisabeth Sletten

Turer i skog og mark, med eller uten telt. Prøver å ikke gå en fjelltopp to ganger ;) Vi har jo så mange å ta av! Sosial, organisator og ivrer alltid etter neste tur.

Del på:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter