Guro er en turglad jente og til daglig jobber som fysioterapeut og instruktør. Hun trives både til fjells, til vann og til lands på føttene, i kajakk, på sykkelsete og med ski på beina.

Annonse:

Den kanskje viktigste oppgaven som ambassadør for FjellTid er å hjelpe og motivere andre til å komme seg over dørstokkmila. Steget fra den trygge fjellveggen og ut blant mange fremmede kan være lang og tung, og kanskje litt skummel. Vi ønsker derfor Guro, fra Kongsvinger velkommen som FjellTid-ambassadør.

Hvem er du Guro?
Jeg er en turglad jente som trives både til fjells, til vann og til lands på føttene, i kajakk, på sykkelsete og med ski på beina. Bosatt på østlandet hvor jeg jobber som fysioterapeut og instruktør.

Hva er din motivasjon som FjellTid-ambassadør?
Jeg ønsker å inspirere andre mennesker til å komme seg ut på tur og oppleve alt det fine naturen har å by på.

Hva ønsker du å legge vekt på i innleggene dine?
Jeg ønsker å spre turgleder, vise bilder av naturen, opplevelser, ulike aktiviteter (ski, fottur, sykkel), de ulike årstidene og mye mer!


Her kan du bli bedre kjent med Guro på FjellTid eller besøke hennes Instagram-profil 🙂

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter