Elsker du å dra på turer, på egenhånd eller sammen med andre? Syntes du det er gøy og spennende å organisere og passe på at alle har det fint? Er du en som kan ta vanskelig beslutninger og ha en lederolle for en gruppe? - Da bør du lese dette!

Vi i FjellTid ønsker å utvide vårt turprogram og trenger deg til å bli med oss på laget.  Som turleder i FjellTid får du ikke bare mange spennende tur-oppgaver, men du får også massevis av spennende turopplevelser og turvenner. 

 

 

 

Camilla er en av de som med sin fantastiske innsats og pågangsmot arrangert en rekke turer for FjellTid. Hun er nå aktuell som Tur og aktivitetsansvarlig og har lyst å ha med enda flere ut på tur.

 

Kan du fortelle oss litt om hvem du er og hva som er din motivasjon som turleder?
– Jeg har alltid vært glad i dra på tur, både telt-, skog-, fjell-, bål-turer, og er ofte ute i Oslomarka på tur forteller Camilla. Hun startet opp som turleder for DNT Oslo i 2016, og har arrangert en rekke turer i Oslos nærmiljø og på fjellene rundt om i Norge. – Jeg lever etter mottoet at målet er selve turen. Min motivasjon er å se at turdeltakere mestrer og har en god turopplevelse. Jeg ønsker å vise dem hvor vakkert Norge er, uansett vær. En god tur kan være både kortreist og lang. Det viktigste er at man kjenner ro og mestringsglede og har en positiv opplevelse.

 

 

Hva kreves det for å være turleder for FjellTid?
Den inkluderende FjellTid-stemningen og de spennende turene FjellTid tilbyr gjorde at Camilla ønsket å bidra som turleder. – Jeg husker jeg foreslo en tur til Snøhetta og samme sommeren var den satt opp med meg som kjentmann, forteller Camilla og forsetter:  – FjellTid er avhengig av turforslag for å møte alle medlemmers tur-ønsker. Videre krever hver tur at man forbereder seg på turen i forkant.

 

Turlederen må tenke igjennom ruta man har fått utdelt av FjellTid til å lede. Man må også sette opp en risikoanalyse i forkant av turen, for å lettere kunne forberede seg på de utfordringer som måtte komme på turen. Alle SKAL ha en positiv tur og føle seg godt ivaretatt. Turleder-rollen krever at man er sikker på kart og kompass, har evnen til å ivareta både det svakeste og det sterkeste ledd.  – Vi oppfordrer turledere til å kurse seg innen de feltene man ønsker å være turleder på, forteller Camilla.

 

 

Tomas Eskeland er en av intiativtakerne bak FjellTid.no og er selv turleder på en rekke turer. Han tok blant annet turlederkurs i turistforeningen og har arrangert en rekke turer. – Som turleder for FjellTid skal du få et eierforhold til turen og ikke minst FjellTid. Vi har lyst at FjellTid skal være “litt ditt” og jobber hver dag med å utvikle gevinster vi kan gi tilbake. Det vi kan gi per dags dato er reise, opphold og mat, forteller Tomas.

 

Sammen med Camilla utvikler de tidenes turprogram. Som turleder kan du være med å lage egne turer i regi av FjellTid og komme med gode forslag. Har du en tur du vil vi skal arrangere, ønsker vi selvfølgelig å ha deg med som turleder.

 

Send Camilla en e-post om du ønsker å bli med som turleder!

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter