Espen er en rolig person som trives godt i fjellet. Alt fra hyggeturer til langturer.Han ønsker å inspirere andre inn i friluftslivet, komme seg mer ut og nyte den fine naturen vi har. Alt fra søndagsturer til ekspedisjoner.

Den kanskje viktigste oppgaven som ambassadør for FjellTid er å hjelpe og motivere andre til å komme seg over dørstokkmila. Steget fra den trygge fjellveggen og ut blant mange fremmede kan være lang og tung, og kanskje litt skummel. Vi ønsker derfor Espen fra Gausdal velkommen som FjellTid-ambassadør.Hvem er du Espen?
Jeg er en rolig person som trives godt i fjellet, alt fra hyggeturer til langturer, sommer som vinter. Jeg har store ambisjoner om spennende turer framover både i norsk friluft og utenlandsturer. Selv bruker jeg mye tid på foto når jeg er på tur. Jeg liker planleggingen nesten like så godt som selve utføringen av tur. Jobbe mot målet fra start til slutt. Jeg kan bruke gamle stier og fotspor, men syns det er spennende å lage nye fotspor hvor det ikke har vært noen før. Jeg har en datter som også er med på turer i blant.Hva er din motivasjon som ambassadør?
Muligheten til og kunne inspirere andre inn i friluftslivet, komme seg mer ut og nyte den fine naturen vi har, de spennende turene som er tilgjengelig, som både arrangerte turer og turer man planlegger og gjennomfører selv. Alt fra søndagsturer til ekspedisjoner.Hva ønsker du å legge vekt på i innleggene dine?
Hvordan komme seg i gang. Hvordan ting kan planlegges og gjennomføres alt fra korte hyggetur med telt til lengre turer hvor man må jobbe litt mer for målene. Fine bilder som vil få folk ut på jakt etter de samme bilde motivene.


Her kan du bli bedre kjent med Espen på FjellTid eller besøke hans Instagram-profil 🙂

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter