Hei! Jeg heter Andrea og er ny ambassadør her på Fjelltid.no! :)

Jeg studerer og jobber for å fremme problemstillinger, utfordringer og løsninger rundt natur, miljø og bærekraftig utvikling, gjennom forskjellige uttrykksformer som kunst, tekster, gruppeturer og egne ekspedisjoner. Jeg driver aktivt med friluftsliv og polarhund hele året, og holder på å bygge opp et hundespann til turkjøring og ekspedisjoner.


Jeg brenner for å fremme en bærekraftig forståelse for våre naturlige omgivelser, og jeg kommer til å regelmessig legge ut artikler her på Fjelltiden, samt mindre høytidelige fortellinger og refleksjoner fra et liv tett på naturen.
Når jeg ikke er ute på mine rastløse vandringer, er jeg å finne på “Bakketun”, en rødmalt hytte i skogen, litt syd for Oslo..


Dere kan også følge meg på Instagram @andreaowe


Ser fram til en spennende ny tid sammen med alle dere her på FjellTid, samt flotte turopplevelser sammen 🙂


Grønn hilsen
Andrea
www.andreaowe.com

Om artikkelforfatteren:

Andrea

Andrea

Hei! Tidligere turleder, skribent og div. her på FjellTid 🙂 Holder til i et eldgammelt gårdshus i Hakadal, nord for Oslo. Driver med turkjøring og friluftsliv med polarhund, og utover det er jeg forsker, musiker og kunstner.

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter