SeilBifrost

15% Rabatt på seilturer med SeilBifrost

Seil Bifrost - Seileventyr i Nord-Norges vakre skjærgård

Halvard Eneberg (40), utdannet maskiningeniør og bilmekaniker. Selvstendig næringsdrivende, samt driftsansvarlig og skipper for Seil Bifrost. Har innimellom tatt på seg oppdrag som skipper for SeilNorge, Boreal Yachting og Inthesameboat.

Ann-Helen Elstad (37), sykepleier og jobber for intensivavdelingen på Harstad sykehus. Daglig leder,matros og administrator for Seil Bifrost AS.

Sammen har vi en solid seilerfaring med ca 20 000 sjømil bak oss, etter å ha krysset atlanteren og stillehavet i vår forrige båt “Wilhelm”. Etter mange flotte eventyr på de sørlige breddegrader, har vi endelig funnet roen her nordpå og innsett av vi bor midt i verdens vakreste øyrike. Her ønsker vi å kunne fortsette med seilingen, samt skape et tilbud for både lokale og besøkende som har lyst til å oppleve nord-Norges kystperler.

 

 

Det er mye som kan kombineres med seiling, og vi vil prøve å knytte oss opp mot flere lokale reiselivsbedrifter i nærområdet. Slik kan våre gjester kombinere seilturen med f.eks kajak og sykkelutleie, guidede ski-og fjellturer, samt spennende matopplevelser med lokale råvarer.

NB: For å benytte deg av medlemsfordel må du sende en e-post til SeilBifrost og legge fordelskode/rabattkode i emnefeltet.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Opplevelser

ANGR

15 % Rabatt på alle produktene til Angr

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter