SeilBifrost

15% Rabatt på seilturer med SeilBifrost

Seil Bifrost - Seileventyr i Nord-Norges vakre skjærgård

Halvard Eneberg (40), utdannet maskiningeniør og bilmekaniker. Selvstendig næringsdrivende, samt driftsansvarlig og skipper for Seil Bifrost. Har innimellom tatt på seg oppdrag som skipper for SeilNorge, Boreal Yachting og Inthesameboat.

Ann-Helen Elstad (37), sykepleier og jobber for intensivavdelingen på Harstad sykehus. Daglig leder,matros og administrator for Seil Bifrost AS.

Sammen har vi en solid seilerfaring med ca 20 000 sjømil bak oss, etter å ha krysset atlanteren og stillehavet i vår forrige båt “Wilhelm”. Etter mange flotte eventyr på de sørlige breddegrader, har vi endelig funnet roen her nordpå og innsett av vi bor midt i verdens vakreste øyrike. Her ønsker vi å kunne fortsette med seilingen, samt skape et tilbud for både lokale og besøkende som har lyst til å oppleve nord-Norges kystperler.

 

 

Det er mye som kan kombineres med seiling, og vi vil prøve å knytte oss opp mot flere lokale reiselivsbedrifter i nærområdet. Slik kan våre gjester kombinere seilturen med f.eks kajak og sykkelutleie, guidede ski-og fjellturer, samt spennende matopplevelser med lokale råvarer.

NB: For å benytte deg av medlemsfordel må du sende en e-post til SeilBifrost og legge fordelskode/rabattkode i emnefeltet.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Overnatting

Bergsjøstølen fjellstue

20% Rabatt på fullpensjonspris ved reservasjon av minimum 2 dager (gjelder ikke høytider) hos Bergsjøstølen fjellstue