Hva? Ingen emneknagger?
Husk å slenge på emneknagger på dine innlegg. :)

Packraft Norge

10% Rabatt i nettbutikken til Packraft Norge

Velkommen til Packraft Norge - Størst utvalg på packrafts

Packraft Norge er en liten bedrift fra Larvik med tre ansatte. Til sammen har vi godt over 20 års erfaring fra det norske forsvaret, noe som gir oss en unik kompetanse i forhold til hva utstyr skal tåle og ha som fungerer i norske forhold. Når vi i tillegg har god kompetanse på netthandel, logistikk og økonomi ligger alt til rette for at våre kunder skal få en god opplevelse når de handler hos oss.

Packraft Norge leverer Packrafts og tilbehør som er laget for skikkelig røffe forhold. Utstyret du finner i nettbutikken er det samme som vi bruker selv, altså er det utstyr vi stoler på. Og er det en ting vi vet er det at skikkelig utstyr er viktig på tur. Når du er ute i villmarka, langt fra folk og uten mobildekning er du avhengig av utstyr som fungerer.

I Packraft Norge er vi rett og slett skikkelig entusiaster både for tur med Packraft, men også uten. Det viktigste er å komme seg ut på tur og benytte seg av den fantastiske naturen vi er så heldige å ha her i Norge. Og turene blir selvfølgelig ekstra gøy med en packraft i sekken!

VI VET AT SKIKKELIG UTSTYR ER VIKTIG PÅ TUR. DERFOR SELGER VI UTSTYR SOM VI SELV BRUKER OG KAN GÅ GOD FOR.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Utstyr

Varri AS

20% Rabatt på friluftsutstyr hos Varri AS

Overnatting

Hytteutleie As

10% Rabatt på å leie Nyrenovert idyllisk storhytte på Kvitfjell