Nordfjord Aktiv

15% Rabatt på opplevelser, kurs og leia av utstyr hos Nordfjord Aktiv!

«Good times» - med Nordfjord Aktiv!

Nordfjord Aktiv har base i Gloppen Kommune i Nordfjord. Her er Nordfjord Stisenter som er ein fin stad å teste ut stisykling. Nordfjord Aktiv leiger ut stisyklar. Vi har guida turar i stisenteret og andre stader for dei som ønskjer det.

Nordfjord Aktiv har i tillegg grunnkurs i kajakk og utleige av kajakkar.

I tillegg arrangerer vi skredkurs og har erfarne guidar til å ta deg med på topptur sommer eller vinter, der du måtte ønskje.

Naturen i Nordfjord er fantastisk, og med ein god guide blir det «good times» her!

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter