Jaktfeber.no

100 Kr i rabatt på kurs hos Jaktfeber.no

100 Kr i rabatt på kurs hos Jaktfeber.no

Jaktfeber har over 25 års erfaring med jegerprøvekurs! Våre instruktører holder et meget høyt nivå med lang erfaring innen jakt og skyting. Vi har stor takhøyde og meget gode resultater på alle typer kurs. Jegerprøvekurset vårt har en av Norges beste resultater på eksamen.

Vi har kurs i jegerprøven, rifleskyting, hagleskyting, simulatorskyting, praktisk jakt, ettersøk, ettersøkshunder, slakt, partering, viltmat, jaktreiser og safari. Tilbyr kurs for både privatpersoner, grupper og bedrifter.

Vi har drevet med jakt på heltid i flere ti-år og kan lære deg alt du trenger å vite. Kommer gjerne og holder kurs for dere i et jaktterreng nær dere.

Vi holder til på Nøtterøy, men vi reiser gjerne til deg/dere for jaktopplevelser og kurs.

 

Skriv i teksten ved booking av kurset rabattkoden som er beskrevet under for å få rabattkoden.

Ta kontakt via skjema på denne siden eller ring oss på telefon 412 20 102.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Utstyr

Vaking

Vaking er stolt hovedleverandør av kvalitetskikkertene fra tyske Bresser og amerikanske Alpen Optics. Bresser har kikkerter med ekstremt god kvalitet og de har et sylskarp bilde som kan måle seg med kikkerter til en langt høyere pris.

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter