Dagali Fjellpark

10% Rabatt på alle produkter på dagalifjellpark.no

10% Rabatt på alle produkter på dagalifjellpark.no

Guiding – Opplevelser – Overnatting

Opplevelsesrik fjellbase for alle som elsker å ha det gøy sammen

Dagali Fjellpark er et opplevelsessenter ved Geilo. Det er en perfekt sommer- og vinterbase med overnatting, opplevelser og fasiliteter for deg som ønsker å oppleve team spirit adventure på fjellet.

Om vinteren driver Dagali Fjellpark et familievennlig skianlegg. Med heis kan du lett nå 160 kilometer preparerte langrennsløyper på Dagalifjell. Mest kjent er Dagali Fjellpark for sin akebakke, som er Norges lengste preparerte akebakke med heis. Det er en utrolig flott gøyal opplevelse på racing kjelker for alle eldre enn 10 år. Ferieleiligheten som ligger rett i skisenteret tilbyr en enkel, men hyggelig overnatting for grupper. Badestamp, badstue, fest lavvo eller gassgrill sørger da for en stemningsfull partykveld rett i bakken.

 

Foto: Christoffer Sandmark – Visit Norway

Sommerdager er deilige på fjellet. Rafting i Numedalslågen er alltid en morsom utfordring – samme om det er vår, sommer eller høst, eller om du har små barn (fra 8 år), eller vil oppleve ekstreme rafting med dine venner. Vi tilpasser turen dine behov. Juving i Uvdal, hvor du rappellerer fjellfosser, eller hopper i kulper, er en naturopplevelse i selve hjertet av Norges natur. I tillegg kan du ha det gøy på racing trehjulinger, mountain cart, som benytter Dagali skisenter og dens løyper og heis om sommeren. Overnatte kan du både i leiligheten, eller i vår lavvo camp.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Overnatting

Bergsjøstølen fjellstue

20% Rabatt på fullpensjonspris ved reservasjon av minimum 2 dager (gjelder ikke høytider) hos Bergsjøstølen fjellstue

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter