Hva? Ingen emneknagger?
Husk å slenge på emneknagger på dine innlegg. :)

Dagali Fjellpark

10% Rabatt på alle produkter på dagalifjellpark.no

10% Rabatt på alle produkter på dagalifjellpark.no

Guiding – Opplevelser – Overnatting

Opplevelsesrik fjellbase for alle som elsker å ha det gøy sammen

Dagali Fjellpark er et opplevelsessenter ved Geilo. Det er en perfekt sommer- og vinterbase med overnatting, opplevelser og fasiliteter for deg som ønsker å oppleve team spirit adventure på fjellet.

Om vinteren driver Dagali Fjellpark et familievennlig skianlegg. Med heis kan du lett nå 160 kilometer preparerte langrennsløyper på Dagalifjell. Mest kjent er Dagali Fjellpark for sin akebakke, som er Norges lengste preparerte akebakke med heis. Det er en utrolig flott gøyal opplevelse på racing kjelker for alle eldre enn 10 år. Ferieleiligheten som ligger rett i skisenteret tilbyr en enkel, men hyggelig overnatting for grupper. Badestamp, badstue, fest lavvo eller gassgrill sørger da for en stemningsfull partykveld rett i bakken.

 

Foto: Christoffer Sandmark – Visit Norway

Sommerdager er deilige på fjellet. Rafting i Numedalslågen er alltid en morsom utfordring – samme om det er vår, sommer eller høst, eller om du har små barn (fra 8 år), eller vil oppleve ekstreme rafting med dine venner. Vi tilpasser turen dine behov. Juving i Uvdal, hvor du rappellerer fjellfosser, eller hopper i kulper, er en naturopplevelse i selve hjertet av Norges natur. I tillegg kan du ha det gøy på racing trehjulinger, mountain cart, som benytter Dagali skisenter og dens løyper og heis om sommeren. Overnatte kan du både i leiligheten, eller i vår lavvo camp.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Utstyr

Arctic Lavvo

15 % Rabatt på en mengde produkter hos Arctic Lavvo