Bergsjøstølen fjellstue

20% Rabatt på fullpensjonspris ved reservasjon av minimum 2 dager (gjelder ikke høytider) hos Bergsjøstølen fjellstue

BERGSJØSTØLEN FJELLSTUE - FJELLET KALLER..

En ukjent perle av et overnattingssted, beliggende i hjertet av den norsk fjellheimen. Like på høyfjellet finner du fjellstua med så mye sjel og personlighet, at du aldri vil dra herfra.

Aktiviteter og opplevelser like utenfor døra i noe av den mest magiske naturen Norge har å tilby. Om det er sommer eller vinter, norske fjell er perfekt for en aktiv ferie. Fjelltur, sykling eller fiske – langrenn eller kitekurs, aktivitetene er like utenfor døra.

 

Etter en lang dag i fjellet, hva kan være bedre enn en dukkert i Bergsjøen etterfulgt av avslapping i badstua med panoramautsikt over fjellheimen? Et glass kjølig bobler eller en øl og godt selskap.

Velkommen til et hyggelig og personlig besøk!

 

 20 % Rabatt på fullpensjonspris ved reservasjon av minimum 2 dager (gjelder ikke høytider) hos Bergsjøstølen fjellstue

Må reserveres minimum 14 dager før ankomst.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter