Bergsjøstølen fjellstue

20% Rabatt på fullpensjonspris ved reservasjon av minimum 2 dager (gjelder ikke høytider) hos Bergsjøstølen fjellstue

BERGSJØSTØLEN FJELLSTUE - FJELLET KALLER..

En ukjent perle av et overnattingssted, beliggende i hjertet av den norsk fjellheimen. Like på høyfjellet finner du fjellstua med så mye sjel og personlighet, at du aldri vil dra herfra.

Aktiviteter og opplevelser like utenfor døra i noe av den mest magiske naturen Norge har å tilby. Om det er sommer eller vinter, norske fjell er perfekt for en aktiv ferie. Fjelltur, sykling eller fiske – langrenn eller kitekurs, aktivitetene er like utenfor døra.

 

Etter en lang dag i fjellet, hva kan være bedre enn en dukkert i Bergsjøen etterfulgt av avslapping i badstua med panoramautsikt over fjellheimen? Et glass kjølig bobler eller en øl og godt selskap.

Velkommen til et hyggelig og personlig besøk!

 

 20 % Rabatt på fullpensjonspris ved reservasjon av minimum 2 dager (gjelder ikke høytider) hos Bergsjøstølen fjellstue

Må reserveres minimum 14 dager før ankomst.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Utstyr

Skadedyrbutikken

Mygg og knott – er for mange meget irriterende og gjør hyggelige sommerkvelder til rene mareritt. SkadedyrButikken.no er drevet av autorisert skadedyrbekjempere som vet hva folk trenger. Meget rask levering og faglig god kompetanse.

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter