Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Vårskisamlingen i Jotunheimen

24.april 2025 kl 10:37 til 27.april 2025 kl 10:37

7.635,00kr-9.709,00kr

MED FJELLTID-MEDLEMSKAPET SPARER DU FRA HELE KR 1154,- PÅ VÅRSKISAMLINGEN I JOTUNHEIMEN

 

Er du klar for mulighetenes paradis?
Dette er en tur til det ekte høyfjellet du ikke kan gå glipp av! Ta med deg randoneeski, truger, fjellski eller alt av vinterutstyr du har og bli med på en kanonhelg!

DETTE FÅR DU!

  • Uforglemmelig fjellskiturer for alle nivåer
  • Randoneturer alle dager til alle nivåer
  • Frikjøring i fjellene rundt Tyinholmen
  • Erfarne og inkluderende turledere
  • Gode kokker og kortreist mat
  • Badstue med snøbading
  • Den unike FjellTid-stemningen!
  • Afterski, Quiz og mye sosiale aktiviteter

Vi i FjellTid inviterer til en fantastisk vårskisamling i Jotunheimen, nærmere bestemt Tyinholmen Fjellstue. Dette er et område med mange turmuligheter, nydelig innrammet av tinder og breer.


Program

Dag 1 (Torsdag 24.april)

Om været tillater forsøker vi å sette opp felles fjellski tur ifra Tyinkrysset til Tyinholmen ca 12 km over isen. Dette kommer vi tilbake til nærmere turstart. Innsjekking på Tyinholmen Fjellstue, middag og velkomstmøte og har fokus på å bli bedre kjent utover kvelden.

 

Dag 2 (Fredag 25.april)

Vi starter dagen med en deilig fjellfrokost og nistesmøring før informasjon om dagens program og turer.

Fjellski:
Dagens skitur går i området rundt Tyinholmen og har en lengde på 10-13 km. Det blir en svipptur innom Utsikten. For dem som ønsker en lengre tur går vi videre til Skjenegge om føre og vær tillater etterpå renner vi hjem til Tyinholmen med en deilig nedfart. For de som ønsker å gi seg på Utsikten sklir vi ned til Fondsbu for en kopp kaffe og kanskje noe attåt. Returen går i et slakt og flott terreng. FjellTids erfarne turledere gjør en vurdering om det er nødvendig med endringer av turen underveis.

Randoneetur:
Vi sikter på å ta følge med fjellskigjengen opp til Utsikten. Herfra kjører vi ned til Fondsbu for en kopp kaffe og lunsj før vi beveger oss opp til Torshammeren. Dagen i dag er fylt med mye deilig kjøring.

Tilbake på Tyinholmen blir det deilig musikk og afterski i solveggen, før middagen serveres.

Dag 3 (Lørdag 26.april)

Uten mat og drikker duger FjellTid-helten ikke, dagen starter med frokost og matpakkelaging. I dag skal vi alle sammen være lenge ute, så en solid matpakke er lur å ha.

Fjellski:
FjellTid legger opp til en fantastisk rundtur på fjellski med postkortmotiv underveis, vi har mange fjell i område rundt Tyinholmen. Vi legger opp tur i det område med best vær tryggest før og flottest utsikt. Vi sikter på en felles lunsj med bålkos om været tillater dette. FjellTid har med erfarne turledere i både fortropp og baktropp for å oppnå trygghet og trivsel i gruppen. Blir turen for lang for deg har vi turleder som snur dersom dette blir aktuelt.

Randoneeski:
I dag sikter vi på en lengre topptur og drar til

Dagen avsluttes i solveggen, før en deilig festmiddag ventes.

Glad i å danse sa du? På lørdagskvelden spiller vi opp til god FjellTid-stemning på Tyinholmen Fjellstue, i forkant leverer alle deltakere inn fem ønsker til spilleliste. på den måten stiller vi med tidenes beste spilleliste.

 

Dag 4 (Søndag 27.april)

Frokost, utsjekk og frivillig tur-gruppebilde!

 

Obs Obs vær rask, begrenset med plasser!

Følg med på Facebook-arrangementet med flere bilder og videoer for Vårskisamlingen i Jotunheimen 24.-27.april her

 

Har du spørsmål om turen ta kontakt med turleder Camilla 970 81 867

Detaljer

Start:
24.april 2025 kl 10:37
Slutt:
27.april 2025 kl 10:37
Pris:
7.635,00kr-9.709,00kr
Kategorier – Arrangement:
,
Arrangement Tags:
Hjemmeside:
www.fjelltid.no

Arrangør

FjellTid AS
E-post
tur@fjelltid.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Tyinholmen Høyfjellstuer
Eidsbugardvegen 1600
Vang, Tyinkrysset 2985 Norge
+ Google-kart
Telefon
61 36 78 88

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
MEDLEMSPRIS: Enkeltrom på Vårskisamlingen i Jotunheimen
MEDLEMSPRIS – Inkluderer: Overnatting i enkeltrom torsdag – søndag, frokost med niste og termos fredag, lørdag og søndag, middag torsdag fredag og lørdag, deltakeravgift og turledere til turene samt sosiale aktiviteter som er beskrevet i programmet.
8.435,00 kr inkl. MVA
MEDLEMSPRIS: Dobbeltrom på Vårskisamlingen i Jotunheimen
MEDLEMSPRIS – Inkluderer: Overnatting i dobbeltrom torsdag – søndag, frokost med niste og termos fredag, lørdag og søndag, middag torsdag fredag og lørdag, deltakeravgift og turledere til turene samt sosiale aktiviteter som er beskrevet i programmet.
7.635,00 kr inkl. MVA
IKKE MEDLEM: Enkeltrom på Vårskisamlingen i Jotunheimen
Inkluderer: Overnatting i enkeltrom torsdag – søndag, frokost med niste og termos fredag, lørdag og søndag, middag torsdag fredag og lørdag, deltakeravgift og turledere til turene samt sosiale aktiviteter som er beskrevet i programmet.
9.709,00 kr inkl. MVA
IKKE MEDLEM: Dobbeltrom på Vårskisamlingen i Jotunheimen
Inkluderer: Overnatting i dobbeltrom torsdag – søndag, frokost med niste og termos fredag, lørdag og søndag, middag torsdag fredag og lørdag, deltakeravgift og turledere til turene samt sosiale aktiviteter som er beskrevet i programmet.
8.789,00 kr inkl. MVA
Tilbake
FjellVeggen
Turer
Fordeler
0
Handlekurv