Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Uforglemmelig høsthelg på Lemonsjøen Fjellstue

12.september kl 16:30 til 15.september kl 11:00

690,00kr-8.954,00kr

 

Opplev en uforglemmelig høsthelg i Jotunheimen med kortreist mat fra fjellene i og rundt Lemonsjøen! Bli med oss i FjellTid og utforsk en av perlene i Jotunheimen!

Intet er vakrere en høsten i Jotunheimen!

På denne turen får du:

 • Muligheten til Fantastisk Tur på sykkelsetet med en Turleder på Lørdag
 • Fottur rundt og i nærheten
 • Nye tur venner for livet!
 • Kort reist, hjemmelaget mat laget med sjel og glede
 • Vedfyrt Badstu etter turen. 
 • Varierte turer,  med mange alternativer
 • Topptur
 • Erfarne turledere
 • Starte helgen i fjellet med forfriskende kveldstur på Torsdag
 • Frokost og lunsj Fredag og Lørdag og søndag 
 • Middag Fredag og Lørdag
 • Info mail i god tid før avreise med pakkelister og nøyaktig informasjon
 • Informasjonsmøte Fredag morgen
 • Muligheten til å forsøke El-sykkel i Fjellet

 

PRIS FRA 6290,-

 

Oppmøte: Torsdag 12. September 2024, LEMONSJØEN FJELLSTUE

Hva skjer?

Helgen 12.-15.september på Lemonsjøen Fjellstue ved Jotunheimen (ca 900 m.o.h). Dette blir en helg hvor du får muligheten til å oppleve høstfjellet både på fottur og fra El sykkelsetet. Vi har med lokalkjente turledere som guider deg ut på topptur og sykkeltur i nærområde. Hver dag serverer Lemonsjøen Fjellstues kjøkken. retter med kortreist kulinariske opplevelser hentet i Jotunheimen. Her har de alt det fjellet har å by på, å igjennom kreative kokker får du dette servert i form av de lekreste retter. Imens kokkene jobber med å tilberede deilig mat for kvelden tar FjellTid turledere deg med i område rundt Fjellstua. Vi inviterer dg til å bli med å oppleve de vakre fargene i fjellet til fots på Lørdagen. Og en mulighet til å leie EL sykkel på Lørdagen. Sykkelturen kommer til å gå via Grusveier og litt på Sykkelsti. Turene er lagt opp slik at at de passer for alle og tilpasset de ulike vanskelighetsgrader som turdeltakere foretrekker.

Turdagene går til: Vi legger opp til en dag med fottur og en dag  hvor vi nyter høstfjellet fra El-sykkelsetet. Dagene blir lagt opp slik at der går to turer hver dag. En for dem som ønsker normalt tempo og en for dem som ønsker å ha høyere tempo. Turene tilpasses været, fjellet og deltakere. Vi har alltid i øyemed å gi flest og best mulig naturopplevelser og utsyn. Og alltid fokus på den kollektive turgleden.

 

Torsdag 12.september: Ettersom mange har langt og kjøre har vi ikke lagt opp til noe felles måltid på Torsdagen. Men alle hytter har eget kjøkken så der er mulighet til å spise på hytten. Eller at du velger å spise på veien oppover før ankomst . Men ankommer du tidlig , tar turleder deg med på en hyggelig liten kveldstur etter en lang dag i bilen. Vil du bli med på turen. Still pakket og klar  på Torsdag kl 16.30 med hodelykt og kledd for været. I kveld tar vi en runde i nærområde rundt fjellstuen. (dette er en rolig og lett gått tur som passer for alle)  

 

Fredag 13.september: Vi starter opp med frokost, og smøring av niste kl 8 .Etterfulgt av informasjonsmøte rett etter frokost. Før vi begir oss ut på dagens  Fottur til b.l.a. Wievpont Trollhøe (1372 moh) her får du 360 graders utsikt og kan nyte utsyn over kjente landemerker i Jotunheimen og Rondane Vi legger til at alle er hjemme før det blir mørkt. Etter tur inviteres du til noe godt å drikke og prat i stua frem imot middag.  

 

Lørdag 14.september: Etter en deilig frokost og nistesmøring. Begir vi oss ut i Fjellet. Der står  EL-Sykler og venter på dem som har bestilt dette på tunet Dersom du ønsker å bli med på dette, bestiller du sykkel i kassa før du betaler (FjellTid har fått en svært gunstig pris i fra BikeandHike sykkel) Bike out/bike inn På morgenen leverer BikeandHike sykkel til deg som har booket dette.Sykkel leveres utenfor Lemonsjøen og er tilpasset høyden til hver deltaker. Husk å legge inn høyden din på billetten i kassa. I samlet flokk drar vi ut for en dag på EL-Mountain bike i Jotunheimen. Husk å ta med deg egen sykkelhjelm! * Sykkelturen forutsetter at veiene er farbare.    Dersom du har egen sykkel, eller du ikke ønsker sykkeltur vil der også holdes en fottur denne dagen for dem som ønsker dette. Etter endt dag ute i fjellet, kan vil lokke med Vedfyrt badstu, etterfulgt av bad i Lemonsjøen for dem som ønsker dette. Måltidene blir inntatt en utsøkt spisesal med panorama utsikt utover Lemonsjøen. På kvelden trekker vi inn i peisestuen. Her blir det mye latter, gode samtaler, musikk og kanskje noen overraskelser.

BILETTENE:

FjellTids Tur-billetter inkluderer:  Guidede turer hver dag, sosiale kvelder med mye moro, full kost og  losj og muligheten for å leie EL sykkel Lemonsjøen Fjellstue er et familiedrevet hotell. Med hytter og noen få rom inne å Fjellstua. Vi bor i de flotte hyttene Lemonsjøen. Mat og hygge skjer inne på Lemonsjø Fjellstue. HYTTENE Hyttene er av nyere standard med god romslighet. De består av en koselig stue, kjøkken og peis. Fint bad og to soverom. (Et soverom med en dobbeltseng , et soverom med to køyesenger.) Soverommene på hyttene deler bad og hyttefasiliteter.

Bilettene er merket som :   Bilett 1    Hytte – Seng i delt rom med delt bad og hytte Dette rommet består av to køyesenger – deles imellom to personer, man deler bad og hytte med tilhørende soverom på hytta (3 pers deler en hytte) 12 stk  

Bilett 2  Hytte – Seng i enerom med delt bad og hytte   Dette rommet består av en seng, man deler bad og hytte, med tilhørende soverom på hytta (3 pers deler en hytte) 6 stk Vi forsøker å plassere best mulig etter kjønn og alder på hyttene.  

Les om våre Salgsbetingelser for forbrukerkjøp fra FjellTid.no her.

Detaljer

Start:
12.september kl 16:30
Slutt:
15.september kl 11:00
Pris:
690,00kr-8.954,00kr
Kategorier – Arrangement:
,

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett 1 Hytte – Seng i delt rom med delt bad og hytte (MEDLEMSPRIS)
HØSTSAMLING MED FJELLTID 12-15 september 2024 Billett 1 Hytte – Seng i delt rom med delt bad og hytte (betalende medlem) Inkluderer : netter med kost og losji, på hytte i delt rom, med delt bad Inkluderer turleder fra FjellTid
6.290,00 kr inkl. MVA
Bilett 2 Hytte – Seng i enerom med delt bad og hytte (MEDLEMSPRIS)
HØSTSAMLING MED FJELLTID 12-15 september 2024 Inkluderer : netter med kost og losji, på hytte i enkelt rom, med delt bad og stue og kjøkken Inkluderer turleder fra FjellTid
6.989,00 kr inkl. MVA
4 tilgjengelig
Billett 3 enkeltrom med eget bad inne på Fjellstua (MEDLEMSPRIS)
HØSTSAMLING MED FJELLTID 12-15 september 2024 Inkluderer : kost og losj eks drikke , singel rom med eget bad inne på Fjellstua, turleder fra FjellTid
8.390,00 kr inkl. MVA
2 tilgjengelig
Billett 4 enkelt rom med eget bad inne på Fjellstua – (ikke medlem)
Ikke medlem FjellTId HØSTSAMLING MED FJELLTID 12-15 september 2024 Inkluderer : kost og losj eks drikke , singel rom med eget bad inne på Fjellstua Inkluderer turleder
8.954,00 kr inkl. MVA
1 tilgjengelig
Bilett 5 Hytte – Seng i enerom med delt bad og hytte (ikke medlem)
HØSTSAMLING MED FJELLTID 12-15 september 2024 Inkluderer : netter med kost og losji, på hytte i enkelt rom, med delt bad og stue og kjøkken Inkluderer turleder fra FjellTid
7.553,00 kr inkl. MVA
1 tilgjengelig
Billett 6 Hytte – Seng i delt rom med delt bad og hytte (ikke medlem)
HØSTSAMLING MED FJELLTID 12-15 september 2024 Inkluderer : netter med kost og losji, på hytte i delt rom, med delt bad Inkluderer turleder fra FjellTid
6.854,00 kr inkl. MVA
2 tilgjengelig
EL-Sykkel leie – 14 september (MEDLEMSPRIS)
Leie av EL- Sykkel – 14 september (for betalende medlemmer) Levert og tilpasset utenfor lemonsjøen Fjellstue ( Husk og notere høyde notatfeltet på bestilling så du får sykkel tilpasset riktig )
690,00 kr inkl. MVA
EL- Sykkel leie – 14 september (ikke medlemmer)
Leie av EL- Sykkel – 14 september (for ikke betalende medlemmer) Levert og tilpasset utenfor lemonsjøen Fjellstue ( Husk og notere høyde notatfeltet på bestilling så du får sykkel tilpasset riktig )
790,00 kr inkl. MVA
2 tilgjengelig

0 people are attending Uforglemmelig høsthelg på Lemonsjøen Fjellstue

Tilbake
FjellVeggen
Turer
Fordeler
0
Handlekurv