Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Sommersamling i Skarveheimen

22. juni 2023 - 25. juni 2023

kr1509-kr2067.00

Opplev årets lengste dager i Skarveheimen!
Bli med å utforsk et av Norges flotteste friluftsområder!

Det er noe helt spesielt når sommeren kommer til fjells! 

  • Fantastisk naturopplevelser!
  • Nye turvenner for livet!
  • Stuttreist mat laget av prisvinnende kokk
  • St.Hans bål om været tillater
  • Varierte aktiviteter, med mange alternativer – Erfarne turledere
Oppmøte: Torsdag 22. juni 2023, BERGSJØSTØLEN I SKARVEHEIMEN

Hva skjer?

Bli med FjellTid og hils på fjellheimen i sommerdrakt, midtsommershelgen 22.-25. juni på Bergsjøstølen i Skarveheimen (1100 m.o.h). Dette blir ei helg hvor en kan ta i bruk de lave turskoa på tur i de sommergrønne liene i dette fantastiske området. Kanskje vil du teste fiskelykken? Er du heldig så får du en aure på kroken.

Når sommeren kommer er fjellet fylt av yrende liv. Du kan få oppleve alt ifra flotte tradisjonelle fotturer i fint fjellterreng med blomsterfylte daler, til lange lyse kvelder foran bålet, mens fisken vaker i vannet.

MELD DEG PÅ NÅ!

Priser:

FjellTid har forhandlet frem en meget god pakkepris for deg denne helgen. Pakken for mat og overnatting bestiller du selv ved å kontakte Bergsjøstølen på telefon 32 08 46 18 eller send e-post til booking@bergsjostolen.no.
NB: Husk å gi beskjed om at du skal ha FjellTid-pakken for denne helgen!

Med FjellKortet* Uten FjellTid medlemskap
Torsdag til Søndag Deltakeravgift: 1.509 kr (Totalpris ink kost/losji 5.508 kr) Deltakeravgift: 2.067 kr (Totalpris ink kost/losji 6.066 kr)

*FjellKortet = Betalt FjellTid-medlemskap.

DETTE SKJER:

FjellTid planlegger en langhelg med program alle dager.  eller bare bli med på turene mot en turavgift for dagsturen om du bor/er i nærheten.

Blant turene kan du bli med på er fotturer, toppturer og sykkeltur. Sykkelturen forutsetter at veien er bar for snø (sykkel må du ta med selv). Ta gjerne med badebuksa og start badesesongen sammen med oss.

Etter endt dag ute i fjellet, kan vil lokke med bad og badstu, mens du skuer utover Bergsjøen, solnedgangen og Hallingskarvet.

Måltidene blir inntatt en utsøkt spisesal med panoramautsikt utover Bergsjøområdet. Kjøkkenet er kjent for å ivareta kortreiste mattradisjoner!

På kveldene byr vi på den fantastiske FjellTid-stemningen, i kombinasjon av mye latter, gode vandrehistorier, quiz, musikk og kanskje dans.

FINT Å VITE:

Om Bergsjøområdet:
Bergsjøområdet er 1100 m.o.h beliggende i Ål i Hallingdal. Dette er inngangsporten til Skarvheimen, som benevnes av mange som et av Norges flotteste friluftsområder. Her har du panoramautsikt til Reineskarvet, Hallingskarvet og fjellpartiene vestover mot Skarvheimen. Her går turene blant store vassdrag og idylliske fiskevann.

Rommene:
Alle rommene på Bergsjøstølen har gratis Wi-Fi og eget bad med dusj. Flesteparten av rommene har utsikt over innsjøen og fjellet Hallingskarvet.

Bestill ditt opphold ved å kontakte Bergsjøstølen på telefon 32 08 46 18 eller send e-post til booking@bergsjostolen.no.
NB: Husk å gi beskjed om at du skal ha FjellTid-pakken for denne helgen!

Mat og drikke:
Restauranten på stedet serverer norske retter med en kontinental vri. Baren tilbyr forfriskende drikkevarer. Tidligere gjester snakker varmt om stedets kokkekunster.
Ta kontakt med vertskapet på Bergsjøstølen om du kommer sent på ankomst dagen, har allergier eller egne behov å ta hensyn til.

Øvrige fasiliteter:
Du kan slappe av i den fantastisk badstuen, eller i solveggen. Det er også mulig å nyte kvelden i den felles peisestua med et brettspill sammen med nye turvenner fra FjellTid.
Er det lov å ha med hund?
Ja, det kan du. Bergsjøstølen har egne hotellrom for deg med hund. Hunden kan og være tilstede i peisestuen, om den er snill og grei med andre FjellTidere og om det er greit for gruppen.
NB: Dersom noen av deltakerne er allergiske skal hunden din forbli på rommet når vi er inne. Husk å oppgi at du har med hund i bestillingen.

Kan man telte i området?
Foretrekker du å sove ute er du velkommen til dette. Husk at du prate med Bergsjøstølen uavhengig om du skal sove i telt eller inne.

NB! FJELLTID-PAKKEN FOR MAT OG OVERNATTING MÅ BESTILLES DIREKTE HOS BERGSJØSTØLEN FJELLSTUE (32 08 46 18 eller send e-post til booking@bergsjostolen.no)

Slik kommer du deg til Bergsjøstølen:
Tog og buss:
Ta toget til Ål Stasjon, rutetider finner du hos VY.
Flere av togene korresponderer med rutebuss til Bergsjøstølen, eventuelt kan du bestille hotellbil.

Med buss:
Flere daglige avganger til og fra Ål, rutetidene finner du hos Brakar.no Fra Ål ca 11:30 og 14:30 retur ca 13:40 og 16:00

Bil:
Følg Riksvei 7 til avkjøring mot Vats (ca 3 km øst for Ål og omtrent 20 km vest for Gol) ta av og følg skiltingen mot Bergsjøstølen Fjellstue.
Fra Sandvika er det ca 200 km, mens det fra Bergen er omtrent 290 km. Fra Ål til Bergsjøstølen er det i underkant av 30 kilometer.

Parkering finner du på stedet. I tillegg har Bergsjøstølen 3 ladestasjoner om du ønsker å komme med el-bil.

Klikk her for å få veibeskrivelse (Google maps)

Avstander:

Fra Km Reisetid
Gol 48 50 min.
Geilo 56 55 min.
Oslo 217 3 timer og 15 min
Bergen 300 4 timer og 35 min.
Stavanger 408 7 timer og 10 min. ( Inkl. ferge)
Trondheim 474 7 timer.
Kristiansand 494 6 timer og 20 min.

Les om våre Salgsbetingelser for forbrukerkjøp fra FjellTid.no her.

Detaljer

Start:
22. juni 2023
Slutt:
25. juni 2023
Kostnad:
kr1509-kr2067.00
Kategorier for Arrangement:
, , , ,
Arrangement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , ,

Annet

Kontaktperson:
Camilla Hagen-Westerlund

Sted

Bergsjøstølen Fjellstue
Bergsjøområdet Ål 3570 Norge + Google-kart
Telefon:
32084618

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Sommersamling i Skarveheimen Torsdag til Søndag - med Fjellkortet
*Fjellkortet = Betalt medlemskap i FjellTid. NB! FJELLTID-PAKKEN FOR MAT OG OVERNATTING MÅ BESTILLES DIREKTE HOS BERGSJØSTØLEN FJELLSTUE.32 08 46 18 eller send e-post til booking@bergsjostolen.no
1.509,00 kr inkl. MVA
Sommersamling i Skarveheimen Torsdag til Søndag - uten Fjellkortet
*Fjellkortet = Betalt medlemskap i FjellTid. NB! FJELLTID-PAKKEN FOR MAT OG OVERNATTING MÅ BESTILLES DIREKTE HOS BERGSJØSTØLEN FJELLSTUE. 32 08 46 18 eller send e-post til booking@bergsjostolen.no
2.067,00 kr inkl. MVA