Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Rundtur på Solumåsen i Holmestrand

august 15 @ 12:45 - 17:00

Gratis-kr125

Bli med Jeanett på nærtur og utforsk hva naturperlene i Holmestrand har å tilby!

Oppmøte ytterst på parkeringsplassen til Solum golfklubb ved E-18, Bentsrud-krysset i Holmestrand Søndag 15.august 2021 med oppmøte kl 12:45. Vi går samlet fra parkeringsplassen kl 13:00. Turen starter et stykke på vei/grusvei før vi går inn i skogsterreng mot et utsiktspunkt. Der tar vi en rast og lager bål og koser oss med lunsj og nyter en liten utsikt og godt selskap. Pakk derfor med, brodder, staver om du har, varme klær til pausen, sitterunderlag, mat, varm drikke som kan spises både kald og varm og ta med en vedkubbe. Vi fyres bål hvis været tilater det. Før vi går videre tilbake til parkeringsplassen. Kle deg etter været.

 

Husk: Kle deg etter været! 

FINT Å VITE

Denne turen byr på spesielle klippeformasjoner 200 moh ca 4,5 km som er formet av havet. litt utsikt. Mye bøkeskog og mye stor barlind. Stien har en litt bratt nedstigning, som krever litt balanse/ klatring, ellers så er turen lett å gå. Terrenget er kupert. Det er per dags dato noe snø der så høye sko/støvler anbefales. Dette er en lavterskeltur, og vi kommer til å gå i rolig tempo med nok av pauser.

 

Vi er fremdeles i en tilstand der vi må tenke på en metersregel og hosterutiner. Dersom du kjenner på forkjølelse- symptomer eller feber – bli hjemme. Sett deg inn i FHI’s retningslinjer for smittevern og forhold deg til disse. Før du vurderer å bli med på denne turen. Når dette er sagt håper vi å se deg på tur.

Vennligst meld deg på turen slik at vi kan opprettholde FHI’s krav om smittesporing.

 

Ta kontakt for spørsmål til turleder Jeanett tlf: 411 02 310

Detaljer

Dato:
august 15
Tid
12:45 - 17:00
Kostnad:
Gratis-kr125
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , ,

Arrangør

FjellTid AS
E-post:
post@fjelltid.no
View Arrangør Website

Annet

Kontaktperson:
Jeanett Selnes
Vanskelighetsgrad:
For alle

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rundtur på Solumåsen i Holmestrand med medlemskap
Inkluderer turleder og en fantastisk FjellTid-stemning!
0,00 kr inkl. MVA
3 tilgjengelig
Rundtur på Solumåsen i Holmestrand uten medlemskap
Inkluderer turleder og en fantastisk FjellTid-stemning!
125,00 kr inkl. MVA
2 tilgjengelig