Høstsamling ved porten av Rondane
Høstsamling ved porten av Rondane
Høstsamling ved porten av Rondane
Høstsamling ved porten av Rondane
Høstsamling ved porten av Rondane
Høstsamling ved porten av Rondane
Høstsamling ved porten av Rondane
Høstsamling ved porten av Rondane
Høstsamling ved porten av Rondane
Høstsamling ved porten av Rondane
Høstsamling ved porten av Rondane
Høstsamling ved porten av Rondane

Høstsamling ved porten av Rondane

3788 3788 personer har sett på dette arrangementet.
Betalt

Gå ikke glipp av en fantastisk høstsamling ved porten av Rondane 12.-15.oktober! Avslutt høsten og start vintersesongen med oss i FjellTid på Smuksjøseter fjellstue på Høvringen. Opplev friluftslivets gleder i ett av Norges flotteste friluftsområder!

På denne turen får du:

  • Overnatting på Smuksjøseter torsdag-søndag
  • Frokost med niste og termos fredag, lørdag og søndag
  • Fantastiske middager torsdag, fredag og lørdag
  • Turer og høstaktiviteter som er beskrevet i programmet
  • Tilgang på badstue og badestamp
  • Aftertur i “Garasjen”, Quiz og andre sosiale aktiviteter
  • Turvenner for livet
  • Den unike og inkluderende FjellTid-stemningen

 

KLIKK HER for å oppgradere til FjellTid+ medlemskap!

 

Vi i FjellTid har planlagt Høstsamling ved porten av Rondane lenge og gleder oss til en fantastisk helg med uforglemmelige turer i Rondane nasjonalpark. Vi har base på Smuksjøseter Fjellstue som ligger vakkert til inne i fjellheimen, omkranset av Rondanes storslåtte fjellområdet. Fjellstua ligger på 1130 moh. med Rondane nasjonalpark som nærmeste nabo.

 

Dette skjer:


Torsdag 12.oktober gleder vi oss til å treffe deg i resepsjonen på Smuksjøseter Fjellstue. Vi vil være der fra klokken 16:00 og sørger for at du blir inkludert og ivaretatt allerede ved innsjekk. Klokken 16:45 arrangere vi en fantastisk ettermiddagstur ut i skumringen. Husk å ta med deg en dagstursekk med hodelykt, snaks og plass til et par vedkubber. Dette blir en rolig tur der vi skal se på stjernene og høstkvelden slik den bør oppleves.

Klokken 20:00 serverer vertskapet på Smuksjøseter fjellstue oss en nydelig middag. Kommer du senere er det viktig at vi får beskjed om dette, slik at du får varmt måltid ved ankomst. Etter middagen blir det et informasjonsmøte i peisestua klokken 21:30 hvor vi går gjennom helgens turmeny.

Fredag 13.oktober starter vi som hør og bør med en deilig frokost. Husk å smør deg en solid matpakke for dagen og sørg for at termosen er full. Vi møtes ferdig påkledd for turene utenfor resepsjonen klokken 09:00. Hvor turene går er ikke helt bestemt enda, men det legges opp til turmål som Formokampen, Baksidevassberget, Merra- slettin, Per-Gynt hytta, Klubben, Høvringen og andre nærliggende utsyn og destinasjoner. Våre turledere streber etter å gi deg de aller beste turene utifra vær, føre, restriksjoner fra Fjellstyre med tanke på ferdsel i nasjonalparken Rondane. Vi sikter på å være tilbake fra turene klokken 15:00.

Fra
klokken 15:15 setter vi oss i “Garasjen” med badestamp, god musikk, noe godt i glasset og  gode samtaler. Klokken 17:30 blir det FjellTid-Quiz i peisestua før middagen serveres klokken 19:00. Etter middag tar vi et nytt informasjonsmøte og planlegger lørdagens turer. Vi avslutter kvelden med deilig peiskos og gode samtaler i stua.

Lørdag 14.oktober nyter vi en fantastisk frokost og lager matpakke før vi igjen møtes utenfor klokken 09:30. Før vi tar avmarsj tar vi i tradisjonens tro et gruppebilde. Turene er foreløpig ikke planlagt, mer info om turmålene blir gjennomgått på informasjonsmøte kvelden før. Vi sørger for å være tilbake til Smuksjøseter klokken 15:00.

Også denne ettermiddagen blir du invitert til “Efter-turen” i garasjen. Her blir det mye latter og gode historier. Og selvfølgelig konkurranser vi vet du vil sette pris på. For deg som har lyst å oppleve et “Himmelspa” med påfølgende aktiviteter under stjernehimmelen, har du all grunn til å gled deg.

Festmiddag servers klokken 19:00 og utover kvelden blir det dans og morro i Smuksjøseters storsal.

 

Søndag 15.oktober avslutter vi med en deilig søndagsfrokost og tar farvell etter en uforglemmelig Høstsamling ved porten av Rondane.

 

NB: Tider på programmet er kun veiledende og kan avvike noe.

Billettinformasjon

Høstsamling ved porten av Rondane
7.268,00 kr inkl. MVA
Inkluderer: Overnatting i flersengsrom torsdag - søndag, frokost med niste og termos fredag, lørdag og søndag, middag torsdag fredag og lørdag, deltakeravgift og turledere til turene samt sosiale aktiviteter som er beskrevet i programmet
Høstsamling ved porten av Rondane i enkeltrom
7.847,00 kr inkl. MVA
Inkluderer: Overnatting i enkeltrom torsdag - søndag, frokost med niste og termos fredag, lørdag og søndag, middag torsdag fredag og lørdag, deltakeravgift og turledere til turene samt sosiale aktiviteter som er beskrevet i programmet

Tilleggsinformasjon

Registrerings e-post/URL - tomas@fjelltid.no

Oppmøtested - Smuksjøseter Fjellstue

Nærmeste tettsted - Høvringen

Kommune/fylke -

Hvem passer turen for? - Alle

Kommer det noen ekstra utgifter på turen? - Ja

Har turen bindende påmelding? - Ja

Hvilke ekstrautgifter må man regne med? - Transport og drikke

Turenes lengde (Km/mil) - 4 Dager

Turens varighet (Timer/dager) -

 

Dato og tid

12-10-2023 til
15-10-2023
 

Sluttdato for registrering

12-10-2023
 

Arrangementstype

 

Arrangementskategori

 

Stikkord

Del med venner