Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Fullmånetur til Vettakollen

1. oktober 2020 @ 17:30 - 22:00

Gratis-kr75

TUREN ER FULLBOOKET!

Pris:

MED FJELLKORTET GRATIS! – Ikke medlem? FjellKortet kan du kjøpe her!
UTEN FJELLKORTET Deltakeravgift: 75 kr 

TUREN ER FULLBOOKET!


Bli med på en uforglemmelig måneskinnstur med FjellTid! Vi starter Vettakollen T-banestasjon kl 17:30. Turen går så videre oppover til Vettakollen hvor vi tenner opp bål. Vi kommer til å gå på sti mesteparten av veien, der kan være vått på stien så anbefaler å ta på vanntette sko med godt grep på våte heller og berg.

 

Pakkeliste: Ta med mat og drikke som kan spises kald eller varm. Anbefaler noe varmt i koppen. Vi legger opp til bål på Vettakollen (om vind og vær tillater det.) Og kommer til å sitte stille ved bålet en stund, så det kan bli kaldt når det mørkner. Ta derfor med godt med klær og ull og hodelykt og noe å sitte på. Alle tar med 2 kubber hver så vi får et bål og varme oss ved turleder tar med tarp, fyrstikker

 

Vi er fremdeles i en tilstand der vi må tenke på en metersregel og hosterutiner. Dersom du kjenner på forkjølelse- symptomer eller feber – bli hjemme. Sett deg inn i FHI’s retningslinjer for smittevern og forhold deg til disse. Før du vurderer å bli med på denne bålturen. Når dette er sagt håper vi å se deg på tur.

 

Det er ikke mulighet til å møte opp denne turen i siste liten dessverre grunnet korona situasjonen.

 

Siste frist for påmelding er 29.september kl 16:00

 

TUREN ER FULLBOOKET!

 

Detaljer

Dato:
1. oktober 2020
Tid
17:30 - 22:00
Kostnad:
Gratis-kr75
Kategori for Arrangement:

Arrangør

FjellTid AS
E-post:
post@fjelltid.no
View Arrangør Website

Annet

Kontaktperson:
Camilla Hagen-Westerlund
Vanskelighetsgrad:
For alle

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig