Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Førjulshelg på Vaset i Valdres

desember 8 - desember 11

kr1862.00-kr2606

Desember er ankommet og førjulsstria har så vidt tatt tak i oss. Julen blir så mye bedre i år og en frisk start på julen får du sammen med oss på snaufjellet (980 moh) i Valdres, omgitt av tindene fra Hemsedal og Jotunheimen.

Vi inviterer deg inn til Gomobu (Bestemors bu) for litt førjulsstemning 9.-12.desember. Med kanskje sesongens første skiturer, bålkos under stjernehimmelen i lystig lag, er dette en førjulshelg du garantert vil huske lenge. – Og for dem som tror på julenissen, kan vi jo håpe at også han dukker opp!

Kom som du er! Sammen skal vi skape førjulsmagi og sørge for at turvennskap knyttes gjennom den inkluderende og særdeles hyggelige FjellTid-stemningen.

PÅ DENNE TUREN FÅR DU:

  • Turavgift
  • Erfarne og inkluderende turledere
  • FjellTid-stemningen
  • Aktiviteter og turer som er beskrevet i programmet
  • Nye turvenner for livet!

 

FjellTid har forhandlet frem en meget god pakkepris for deg denne helgen. Pakken for mat og overnatting kommer i tillegg og må bestilles ved å kontakte Gomobu Fjellstue
(Ring 61 35 77 10 / send e-post til post@gomobu.no)

MELD DERE PÅ NÅ!

DETTE SKJER:

I november begynner langrennslandslaget å lade opp til sesongen ved Gomobu. Med tidlig snøfall kan derfor Gomobu tilby preparerte langrennsløyper allerede i november. Vi i FjellTid legger opp å starte langrennssesongen på Gomobu i år.

Middagen blir servert kl 19:00 hver dag, så gi beskjed til Gomobu om du ikke rekker frem i tide ved ankomst, slik at dere kan finne et alternativ i sammen.

Vi kommer til å sitte ved resepsjonen når du kommer og ta deg vel i mot. En av våre prioriteringer er å sørge for at du blir vel tatt imot og godt inkludert allerede ved ankomst. Alle våre turledere vil være godt synlige med FjellTid klær og vi lover å ivareta deg på best mulig vis!

Både torsdag og fredag holder FjellTid velkomstmøte med info om turer og program kl 21.00, så alle vet hva som skjer neste dag.

Fredag blir der ulike vanskelighetsgrader på turene. Både lang tur med litt høyere tempo som strekker seg over lengre distanse ofte over to mil, mellomlang dagstur med normalt tempo 15-18 km og kort tur med kos i høysete på ca 5-7 km. Vil du bli med på disse må du ankomme torsdagen. Turstart på fredagsturen er kl 09.30

Lørdag legger vi opp til tur rundt 2 mil og en tur på ca 1 mil. Etterfulgt av turen, legges det opp til sosiale og morsomme aktiviteter som FjellTid-lekene med spennende oppgaver. Om du ikke får melkesyre i beina denne dagen, skal vi i hvertfall sørge for å gi deg gangsperr i lattermusklene.

Det er milevis med langrennsløyper rundt Gomobu, og FjellTid kommer til å benytte seg av de som er preppede.

FINT Å VITE:

 

Om Gomobu

Gomobu Fjellstue er en familiedrevet fjellstue på Vaset i Valdres. Den utrolig koselige fjellstuen har et fantastisk kjøkken og en særdeles trivelig spisesal. I tillegg finnes det en badstue for dem som trekker litt velvære. Ellers er det både skiutleie og smørebod, I tillegg til kort vei til alpinbakke og milevis med langrennsløyper.

Losji og overnatting:

Som deltaker blir du innlosjert i nydelige hotellrom på Gomobu Fjellstue. Alle rom har bad med dusj/WC. Har du en hund du ikke kan reise fra, finnes det naturligvis egne hunderom Har du lyst å unne deg litt luksus og ha rommet helt for deg selv blir det et enkeltromstillegg.

Med en variert meny har vi mulighet til å benytte oss av lokale råvarer som ikke har reist så langt. Uavhengig av meny – én ting endrer de aldri: det er nok mat!

Nyt middag i restauranten eller et glass og enkle retter i salongen.

Hva koster Førjulshelg på Vaset i Valdres?

Prisen på denne turen er todelt. Du betaler en deltakeravgift til FjellTid og du betaler en meget gunstig pakkepris for kost og losji direkte til verkstedet.

Deltakeravgift til FjellTid inkluderer tilgang til arrangementet, turledere og FjellTid-stemningen.

For å ivareta deg som deltaker på en best mulig måte og ivareta et godt og sikkert arrangement har FjellTid alltid med mange gode turledere og organisatorer.
På FjellTid-turer skal du oppleve noe unikt, bli ivaretatt og følge deg inkludert både før turen, på selve turen og etter turen.

For kost og losji har vi forhandlet frem en meget god pakkepris hos vertstedet for deg som deltaker. Denne inkluderer hotellrom med bad og oppredde senger.Inkludert i prisen er: overnatting, frokost, niste og termospåfyll, treretters middag.

Gomobu Fjellstue fotografert på oppdrag av Hanen. Foto: FREDRIK SOLSTAD

1 – Deltakeravgift til FjellTid er:

Torsdag – søndag med FjellTid-medlemskap: 1.862,00 kr
(Finn ditt medlemsnummer her)

Torsdag – søndag uten FjellTid-medlemskap: 2.606,00 kr
(Kjøp medlemskap her)

2 – Pakkeprisen for kost og losji på Gomobu Fjellstue

I denne pakkeprisen får du middager og frokost med niste og termos. Pakken for mat og overnatting kommer i tillegg og må bestilles ved å kontakte Gomobu Fjellstue
(Ring 61 35 77 10 / send e-post til post@gomobu.no)

Totalpris på dette arrangementet inkludert deltakeravgift til FjellTid og overnatting på Gomobu Fjellstue fra torsdag – søndag:

Med FjellKortet (Inkl. MVA.) fra kroner 5.112,-
Uten FjellKortet (Inkl. MVA.) fra kroner 5.856,-

* All drikke kommer i tillegg til disse prisene.
• Alle turer, instruksjon, guiding som ikke er i regi av FjellTid.no kommer i tillegg til disse prisene.

NB: Prisene er veiledende og kun gyldige på dette FjellTid-arrangementet.

 

Mat allergier eller annet?

Har du noen allergier eller noen hensyn vi må vite om er det viktig at vi får beskjed så tidlig som mulig.

 

Reisen opp:

Bil: Vi oppfordrer samtlige til samkjøring. Ikke bare er det billigere, men også miljøvennlig og veldig veldig hyggelig! Finn noen å samkjøre med på FjellTid.no.

Klikk her for å få veibeskrivelsen (Google maps)

 

Avstander

Fra Km Reisetid
Fagernes 21 20 min.
Lillehammer 130 2 timer og 10 min.
Oslo 205 3 timer.
Bergen 327 5 timer.
Trondheim 477 6 timer og 45 min.
Kristiansand 500 6 timer og 35 min.
Stavanger 444 8 timer.

.

 

Detaljer

Start:
desember 8
Slutt:
desember 11
Kostnad:
kr1862.00-kr2606
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
, , , , , , ,

Arrangør

FjellTid AS
E-post:
tur@fjelltid.no
View Arrangør Website

Annet

Kontaktperson:
Camilla Hagen-Westerlund

Sted

Gomobu Fjellstue
Valtjednvegen 2960 Norge + Google-kart
Telefon:
61 35 77 10
View Sted Website

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Førjulshelg på Vaset i Valdres 2022 torsdag - søndag med medlemskap
Inkluderer turavgift, turledere, aktiviteter og turer som er beskrevet i programmet.
1.862,00 kr inkl. MVA
Førjulshelg på Vaset i Valdres 2022 torsdag - søndag uten medlemskap
Inkluderer turavgift, turledere, aktiviteter og turer som er beskrevet i programmet.
2.606,00 kr inkl. MVA