Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Bli med FjellTid og Chillout å tilbered middagen på Kattisa i Østmarka

juni 14 @ 17:30 - 22:00

Gratis-kr125.00

Bli med FjellTid og Chillout og lag middagen ute på bål og Primus ved Kattisa i Østmarka

Pakkeliste: Vi kommer til å sitte stille å lage  mat på bål om mulig og på Primus,for så å spise middag i sammen etterpå. Dette tar minimum et pr timers tid. Til denne tiden er det fint å pakke med ekstra klær til pausen , ettersom det blir fort kjølig utover kvelden

Ta med Primus og tilbehør + utsyr til å lage mat ute, Fyrstikker ,Egen mat som du enten kan spise kald, eller som kan  tilberedes varm på bål eller Primus. TO VEDKUBBER (om du har), Sitte underlag,  og noe varmt og kaldt å drikke.

Vi kommer som nevnt til å sitte en stund rundt bålet så ta med ekstra tøy vann-/vindtett og varmende til rasten, Kle deg etter været å ta på vanntette tursko. Turleder tar med kniv/Tarp.

Vi koser oss og tar oss god tid ved bålet isammen med FjellTid turledere.  Mens vi får gode mat og utstyr og tur tips fra Chillout Friluftskokker. Dette blir en fin kveld ute med god stemning og gode samtaler om tur.

Like ved Kattisa er der etablert badeplass. Om du  ønsker et bad, er det mulighet for det.

Ved kattisa finnes der også utedo

Vi går fra bommen innerst på parkeringsplassen kl 17.30 (Vær der i god tid). Turen kommer til å gå på skogsbilvei og noe sti.

Alle møtes på Rustadsaga parkering Kl 17.30. Turen går heletiden på lite kupert grusvei til Kattisa. Her tenner vi opp bål. Turen er ca 3 Km en vei. Det kan være vått på vei så anbefaler å ta på vanntette sko md god gummi såle.

Det er ikke mulighet til å møte opp denne turen i siste liten dessverre, vi ber deg på melde på forhånd. Slik at vil kan gjøre turen best mulig. Vi gleder oss til å se deg på tur!

Denne turen er gratis for alle som er medlem av FjellTid , ellers koster deltakelsen på turen er 125,- pr pers

For spørsmål ta kontakt med turleder Camilla på 97081867

 

Detaljer

Dato:
juni 14
Tid
17:30 - 22:00
Kostnad:
Gratis-kr125.00
Kategorier for Arrangement:
, , ,
Arrangement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Annet

Kontaktperson:
Camilla Hagen-Westerlund
Vanskelighetsgrad:
Lett

Sted

Kattisa
Norge + Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig