Laster Turer

« Turkalender

 • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Høstsamling på Haukeliseter

27.oktober - 29.oktober

1990 kr-3010 kr

Kjøp billetter her:

Bli med til Fjell-Norges storstue sammen med FjellTid!

Glem stress og forpliktelser! Den 27.-29.oktober inviteres du til nok en herlig fjellhelg ved inngangsporten av Hardangervidda, midt mellom øst og vest. I fjor og året før ble vi utsolgt så vent ikke for lenge med påmeldingen 🙂

Med sine majestetiske 1000 meter over havet har vi har et område som kanskje er Norges vakreste natur like utenfor døra. Denne høsthelgen legger vi opp til at DU skal få tilbringe kvalitetstid her sammen med andre FjellTidere.

Haukeliseter fjellstue ligger midt mellom øst og vest, noe som betyr omtrent like kort reisevei fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Kristiansand.

Vi kommer til å legge opp spennende turalternativer, som passer enhver. Kan en tur opp på Hardangervidda friste? Eller er du tøff nok til å bestige en av Rogalands høyeste topper? Dersom været blir bra håper vi på å bestige Kista, mens alternativet er en tur opp på Veslenup. Disse turene er beregnet til ca 12-15 km. Uansett så blir det kjempestemning i tippien etter turen, så ta med noe forfriskende i turkoppen.

Villmarksspaet er en opplevelse av de sjeldne. Med panoramautsikt over den ville naturen, god FjellTid-stemning i både stamp og badstu er dette det perfekte sted å starte en hyggelig kveld.

En god latter rundt FjellTid-bordet forlenger livet. Med gastronomiske opplevelser og hyggelig samvær med andre FjellTidere, vil du huske denne høstkvelden lenge.

Vi avslutter kvelden i Trollhulen. Her er det mulighet for brettspilling og lange samtaler utover i de sene nattimene.
Sammen med vertskapet på Haukeliseter gleder vi oss til en morsom helg midt på fjellet! Vi sees vel?

FREDAG

Innsjekk ved ankomst. Våre turarrangører tar deg vel imot i resepsjonen og sørger for at du vil føle deg godt inkludert, og hvor du gjerne kan ta en varm eller kald forfriskning. Her kan du ta del i planleggingen av helgens turprogram og mingle med andre deltakere.

Kommer du tidlig på fredagen blir det mulighet for en liten felles fjelltur. Ta gjerne kontakt med Audun, Tarjei eller Tomas om dette frister.

Det blir ikke noen felles middag på fredag, men det er gode muligheter for å kjøpe ulike middags-retter på Haukeliseter Fjellstue fredag kveld.

Kl 22.00

Sammen med våre turledere og vertskapet på Haukeliseter tar vi et lite informasjonsmøte om helgen.

NB: Husk å levere inn din godt merkede termos til kjøkkenet kvelden i forveien, slik at denne er klar for tur med ferskt påfyll neste morgen.

LØRDAG

Kl 07:30 – 09:00

Vertskapet serverer en ekte fjellfrokost. Kan ferskt morgenbrød toppet med kvitseidsmør, fjellgardssalami fra Hovden, røkt skinke fra Edland, Chevre fra Haukeli meieri og hjemmelagd sildrøre friste? For ikke å nevne et stort utvalg av ulike oster, kjøttpålegg, fisk, egg, frukt, grønt, müsli, grøt og yoghurt.

I koselige morgenomgivelser, starter vi dagen – en ekte FjellTider verdig.

Kl 09:30

Med Haukelifjell sine fantastiske kulisser, tar vi et frivillig gruppebilde. Har du lyst på nytt profilbilde til FjellTid.no sørger fotografen vår for at dine gylne turminner bevares.

Kl 10:00

Med felles avmarsj mot dagens mål til Kista 1296 moh eller til Veslenup 1498 moh. Dette er turer som passer for alle og vi legger til rette for deg som ønsker å gå langt eller kort. I beste FjellTid-ånd sørger vi for en felles lunsj med utsikt.

På grunn av mørkes frembrudd bør vi være tilbake til Haukeliseter til Kl 16.00

Som seg hør og bør fyrer vi opp den koselige tipien for bålkos og hygge. Ta med deg noe salt og søtt, med kanskje en varm eller kald forfriskning i turkoppen. Mens bålet knirter er dette en gyllen plass for de gode samtalene etter dagens hyggelige fellesturer.

Dersom du ønsker å benytte dagen på Haukeliseter, legger vi opp til enkle turer i nærområde. Hva med en tur til demningen? Eller frister det å utforske Ståvatn sine skjulte perler? Uansett så skal alle få muligheten til å nyte livet på Haukelifjell..

(Alternativt arrangement ved dårlig vær)

Kl 20:00

Haukeliseter fjellstues kjøkken disker opp med tradisjonell norsk tre-retters middag med deilige høstsmaker. Tradisjonens tro er dette en utsøkt gourmeopplevelse av de sjeldne. I et superhyggelig selskap sammen med dine nye turvenner, kommer dette til å bli en aften med mye latter, gode historier og ny inspirasjon.

Kl 21:30

Etter noen timer rundt middagsbordet, gode og mette forflytter vi oss til Peisestuen og hygge i Trollhulen. Her forsetter vi de gode tursamtalene, spille spill, og kanskje lytte til deilig musikk utover de sene nattetimene.

SØNDAG

Kl: 08:00 – 10:00

Ingen søndag er uten en lang og herlig frokost. Med herskapelig utsikt ut over Ståvatn i hyggelig frokostselskap skaper vi sammen en perfekt start på dagen.

Kl: 11:00

Vi sjekker ut av Haukeliseter Fjellstue for denne gang. Sett gjerne igjen din bagasje og ta med deg en dagstursekk for en rolig søndagstur før hjemreise.

Kl: 11:30

Med felles oppmøte utenfor Haukeliseter tar vi en felles avmarsj med en kort fjelltur som passer for alle. Vi trasker opp i et rolig og ballansert søndagstempo og nyter en kopp kaffe i den vakre naturen.

Kl: 15:00

Vi satser på å være tilbake på Haukeliseter slik at vi alle kommer oss hjem igjen til hverdagen.

Hvordan kommer jeg meg til Haukeliseter Fjellstue?

 • For å komme deg til Haukeliseter Fjellstue med bil må du kjøre E134 over Haukelifjell.

 • For veibeskrivelse til Haukeliseter kan du legge inn hvor du kjører fra her.

 • Vi oppfordrer til samkjøring. Følg med i tiden som kommer i Høstsamling på Haukeliseter-gruppa på FjellTid.

 • Dersom du ønsker å komme deg til Haukeliseter uten bil, kan du komme hit med Haukeliekspressen. Sjekk ut busstider og priser ved å legge inn hvor du vil ta bussen fra her.

Hva er inkludert og hva koster det?

 • Overnatting fredag til søndag

 • Fotturer med turledere fra FjellTid

 • Frokost m/niste og termos lørdag og søndag

 • 3-retters middag lørdag kveld.

 • Villmarkspa med badstue og badestamp, bålkos i lavvoen.

Vi anbefaler samtlige deltakere å bli medlem av turistforeningen.
Er du ikke medlem kan du melde deg inn her.

Pris DNT MEDLEM / Ikke MEDLEM:

Overnatting i Fjellrom:

Foto: Claudi Thyrrestrup

Fjellrommene er svært etterspurte, da de har en fantastisk god atmosfære. Fjellrommene har dusj og toalett inne på rommet, oppredde senger.

Rommene er ulikt innredet avhengig av hvilken bygning de ligger i.

Pris 2.550 kr / 3.010 kr

 • (Enkeltromstillegg 600 kr)

 • (Hundetillegg 300 kr)

Overnatting i Stabbursrom:

Foto: Claudi Thyrrestrup

På disse rommene leier du i utgangspunktet en seng, ikke hele rommet, noe som kan passe bra for gjester som ønsker å bo så billig som mulig. Det er unektelig sjarmerende med gamle, knirkende tregulv og vegger som oser av 1800-tallshistorie! Rommene er enkelt innredet og finnes i to, -fire,- og sekssengsrom. Vann, dusj og toaletter befinner seg i nabobygget. Dusjautomat; 10 kr. Likt som på selvstellsrommene tar du med deg eget sengetøy/lakenpose (eller leier det på Haukeliseter).

Pris 1.990 kr / 2.450 kr

 • (Hundetillegg 300 kr)

Dette er ikke inkludert

 • Reiseforsikring.

 • Mineralvann eller alkeholholdige drikker

Turprogram

Vi legger opp til turer med turledere samt alternative aktiviteter i nærheten av Haukelister Fjellstue. Med den velkjente FjellTid-stemningen gjør turene morsomme og bli med på. Med turgleder og mestring, sørger vi for at alle får en hyggelig turopplevelse man sent glemmer.

KISTA

Bli med på en klassiker på Haukeli. Kista er en flott topptur som passer alle. Kanskje vi finner snøen på toppen? Les mer om turen til Kista på Ut.no

VESLE NUP

Vesle Nup er lett kjennelig. Den karakteristiske spisse toppen rager over høyfjellsplatået helt sør på Hardangervidda. Les mer om turen til Vesle Nup på ut.no

Betingelser og villkår

 • Tilbudet gjelder bestilling via FjellTid.no.

 • Aldersgrense på denne turen er 18 år.

Ansvarsfraskrivelse

Merk at deltakelse skjer på eget ansvar. FjellTid AS, som eier FjellTid, har ikke noe ansvar for eventuelle skader eller tap som måtte oppstå som følge av at du valgte å delta på dette arrangementet. FjellTid AS oppfordrer alle deltakerne til å tegne relevante forsikringer før deltakelse på arrangementet. Aktivitetene under arrangementet kan avvike fra programmet på grunn av værforhold. Påmeldingen er bindende. Bestilte billetter refunderes ikke etter 30 dager før arrangementstart med mindre det foreligger tungtveiende grunner, f. eks. sykdom, skade, dødsfall i nær relasjon etc.

For spørsmål om denne turen:

Følg med i FjellTid-gruppen Høstsamling på Haukeliseter for spennende oppdateringer og inspirerende bilder.

Detaljer

Start:
27.oktober
Slutt:
29.oktober
Pris:
1990 kr-3010 kr
Hendelse Tags:
, ,

Arrangør

FjellTid AS
Epost:
post@fjelltid.no
Hjemmeside:
www.fjelltid.no

Sted

Haukeliseter Fjellstue
Haukelivegen 2917
Vinje, Edland 3895 Norge
+ Vis i Google Maps
Telefon:
35 06 27 77
Hjemmeside:
https://www.haukeliseter.no/

Kontakt oss

Er det noe du lurer på eller trenger hjelp til?
Send oss en melding så skal vi hjelpe deg så godt vi kan :)

Sender

© FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Logg inn

Glemt noe?