Villmarkshelg på Sørlandet 6.-8.sep - FjellTid.no
Laster Turer

Villmarkshelg på Sørlandet 6.-8.sep

Villmarkshelg i sør med Kano og Fiske

Pris:
990 kr
Når:
6.sept – 9.sept – 2019
Passer for:
Alle

Villmarks helg med kano og fiske til  Oggevann

Bli med Fjelltid på Fiske og Padlehelg på Oggevann ved Birkenes utenfor Lillesand. Og besøk Sørlandets Padle eldorado Oggevann. Oggevannet er over 10 km langt og har 365 øyer og holmer og er et av de flotteste padleområdene Sørlandet.

 

Her blir vi boende i base-camp Oggevann som består av Gapahuk og bålpanne og bålplass. Alle tar med den maten de trenger. Kano er inkludert sammen med Gapahuken. Vi har 10 Kano og tre robåter til rådighet.

 

Ta med Fiskestang og sovepose og liggeunderlag. Og ellers annet utstyr som man trenger for å bo i gapahuk en helg. Gapahuken ligger kort unna parkeringsplassen, og alle forhold ligger til rette for at dette blir en  fantastisk helg med flotte naturopplevelser god stemning rundt bålet. Ta med fiskestang og andre luksus artikler og bli med!Er du glad i å sykle er der også flotte sykkelstier i områdene rundt Oggevann, Så her er det noe for alle og en hver.

Fredag 06.09

Vi ankommer leiren fra kl 15 og utover kvelden. Vi parkerer bilene på parkeringsplassen og bærer med oss bagasjen til gapahuken. Her tenner vi opp bål og koser oss med gode fiske skrøner og gamle vandrer historier. Dersom noen ønsker det er der mulighet for å starte fiske både fra lang ifra kano / robåt allerede idag.  Både før og etter middag.Vi avslutter kvelden med å gå til sengs i gapahuk og sove under åpenhimmel mens de siste glørne slokner ved bålet.

Lørdag 07.09 

Etter en god natts søv starter vi opp dagen med frokost. Deretter fordeler vi oss i kano/ robåt eller på sykkel for dem som har med dette. Før vi setter ut på dagens eventyr rundt Oggevann Det sies og finnes mye abbor i Oggevann, men det er ørreten som kan bli store. Her er det bare og finne det rette agnet og friste lykken. Shit fiske!

For dem som er ute på vannet spiser vi lunsj utifra fra været og fiskelykken og ikke minst eventyrlysten tilsier.   Når dagen går mot hell, vender vi nesen tilbake til leiren og tenner opp under bålpanna. Og tilbereder dagens fangst eller annen middag vi har tatt med over bålet. Mens vi nyter solnedgangen og den klare september kvelden ved Oggevann.

Søndag 08.09

Etter en lat morgen og en lang frokost. Pakker vi sammen leiren før vi tasser tilbake til bilen for returen.Der er ingen turer satt opp på programmet på søndagen, men er det ønskelig er muligheten for dette selvfølgelig tlstede for den enkelte dersom dette er ønskelig.

 

 

 

 

Gapahuken på Ogge ligger godt tilbake trukket på Dikesholmane sør i Ogge i Birkenes kommune. Oggevannet er over 10 km langt og har 365 øyer og holmer og er et av de flotteste padleområdene sørlandet kan tilby med mange muligheter for ferdsel på vann.

Vi har tilgang på :

  • Tre gapahuker – med plass til opptil 30 personer og utedo
  • Ildsted og bålgruer – med enkle redskaper til matlaging
  • Ti kanoer og tre robåter – med tilhørende padlevester og årer
  • Parkeringsplass til ti biler og en buss – det går sti herfra til leiren

Adkomst:

Oggevatn er delt mellom Iveland og Birkenes kommuner. Dikesholmane ligger i Birkenes kommune helt sør i Oggevatn. Letteste ankomst dit fra øst er E 18 til Lillesand og kryss 85 mot Birkeland  (FV 402).De som tar tog (både øst- og vestfra) må gå av på Vennesla stasjon. Det er ca 20 min unna. Her må det ordnes transport mellom Vennesla stasjon Oggevannet. Gi beskjed til turlder dersom dette er aktuelt. Fjelltid oppfordrer som vanlig til samkjøring dersom dette er mulig.

PAKKELISTE
Vi overnatter i gapahuk/ta med liggeunderlag og sovepose som tåler – 5.
* Det er lurt å ha på seg en solid bukse, jakke som tåler litt,
* Buff, hansker og lue og gode sko / sandaler / crocs, gjerne med ullsokker.
*Kniv
*Tykk genser (ull/fleece)
·*Ekstra bukse (joggebukse ?)
* Ekstra tynn genser
·*Badetøy /shorts /T-skjorte
·*Solbriller, caps
* Solkrem
* Myggmiddel
* Fyrstikker
·*Ekstra sokker (ull eller lignende)
*Toalettsaker (håndkle/tannpussesaker/såpe)
* toalettpapir
* Kopp/spisestell
·*Hodelykt
·*Kompass
* Noen aviser (skotørk/oppfyring)
* Regntøy/gummistøvler ved behov
*Fotoapparat
*Vanntett mobillomme
*Noe tau
* Fyrstikker
* Mobillader
*Førstehjelpsutstyr
*Fiskeutstyr
*Sykkel?
*Mat:
*kokekar/gas eller stormkjøkken· Øks og sag
(viss fisken ikke biter)
*Middag til to dager,
*Brødmat/pålegg til 2 måltider pr. dag
·*Quick snack,  rett-i-koppen/nudler eller lignende?
*Drikke (drikke varm og kald) etter eget ønske.
*Mobiltelefon
*redningsvest skal brukes.- finnes ved kano

 

Turtips for kano-/kajakk-tur:
* På bena i kano:  lette sko i kanoen/joggesko/sandaler/ crocs, el. – ikke tunge støvler
* Gjerne tykke/tynne ullsokker i skoa
* Tørre sko, evt støvler og ullsokker til leiren om kvelden
* Vann-/vindtett ytterjakke / bukse bør pakkes øverst i sekken
*Alt som skal på kanotur må pakkes i vanntette pakksekker.

For spørsmål om turen:

Mårten
Hei. Jeg heter Mårten og er en hyggelig sørlendning som liker å gå på tur, men som gjerne skulle hatt turfølge. Jeg er utdannet elektriker. På fritida går det mye i skriving, jeg debuterte med en krimroman med handling fra Kristiansand i 2016, den uavhenginge oppfølgeren kommer etter all sannsynlighet høsten 2018. Jeg driver også med amatørteater/revy.

95072993

Del turen med andre:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

MELD INTERESSE FOR LIGNENDE TURER

Passet ikke datoen denne gangen, eller trenger du litt mer betenkningstid før du hiver deg med? Meld deg på vårt nyhetsbrev så holder vi deg oppdatert om kommende turer.

Ansvarsfraskrivelse og avbestillingsregler.

Merk at deltakelse skjer på eget ansvar. FjellTid AS, som eier FjellTid, har ikke noe ansvar for eventuelle skader eller tap som måtte oppstå som følge av at du valgte å delta på dette arrangementet. FjellTid AS oppfordrer alle deltakerne til å tegne relevante forsikringer før deltakelse på arrangementet. Aktivitetene under arrangementet kan avvike fra programmet på grunn av værforhold eller andre forhold  FjellTid ikke har kontroll over. Påmeldingen er bindende. Bestilte billetter refunderes ikke etter 30 dager før arrangementstart. Dersom det foreligger tungtveiende grunner, f. eks. sykdom, skade, dødsfall i nær relasjon etc. kontakt ditt forsikringsselskap. Lurer du på noe ang avbestilling? Les våre avbestillingsregler her.

Dette er ikke inkludert:

Reiseforsikring

Drikke (Hvis ikke annet er spesifisert)

Transport (Hvis ikke annet er spesifisert)

Parkering

Annet spesifisert for den enkelte tur/aktivitet.

Billetter

19 tilgjengelig
Villmarkshelg2019990,00 kr inkl. MVAOvernattin igapahuk, Kano leie med redningsvest Lån av bålplass og bålpanne Turleder fra FjellTid

Vennligst fyll inn alle de obligatoriske feltene

Detaljer

Start:
6.september
Slutt:
8.september
Pris:
990kr
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,

Arrangør

FjellTid AS
Epost:
post@fjelltid.no
Hjemmeside:
www.fjelltid.no

Annet

Påmeldingsfrist:
05.09.2019
Antall dager:
3
Turtype:
Fiske/Kano tur
Vanskelighetsgrad:
Enkel
Turleder:
Mårten Juvastøl Havre

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter

×