Sommereventyr på Svalbard 2.-5.juli 2020 - FjellTid.no
Laster Turer

Sommereventyr på Svalbard 2.-5.juli 2020

Opplev polarsommeren på Svalbard. Med midnattsolen som dominerer himmelen når natt og dag går i ett. Gå ikke glipp av en helg spekket med både båtsafari til Pyramiden, ATV safari i Adventsdalen, førsteklasses hotellovernatting og ikke minst velsmakende matopplevelser!
Pris:
Fra 8590 Kr
Når:
2.-5.juli
Passer for:
Eventyrlystne

Turleder:
Svalbard Adventure

Bli med på en førsteklasses drømmetur til Svalbard sommer 2020! Svalbard Adventure sørger for du får et uforglemmelig opphold på Svalbard og er i en helt egen klasse av det å levere drømme-opplevelser. Her oppe er det bare å nyte den fantastiske naturen og la Svalbard Adventures ta seg av turen din!

 

 

SJEKK UT ALT DU FÅR!

 

 • Shuttle Transport Flyplassen – Svalbard Hotell
 • Overnatting torsdag – søndag på Svalbard Hotell – The Vault
 • Stjernefrokost med nybakte brød, ferskt pålegg og kaffe. 
 • 3 retters middag på Polfareren
 • Rib båt safari til Pyramiden og Nordenskiöldbreen
 • City Sightseeing
 • Valgfri hamburger eller pizza på Svalbar Pub (Middag fredag)
 • ATV Safari i Adventdalen
 • 7 retters Nordisk Smaksmeny på Huset restaurant

Torsdag

 

Kl 14:00: Shuttlebuss fra Svalbard Lufthavn til Svalbard Hotell. Polfareren for innsjekk. Hotellet sto ferdigstilt i 2016, og er lokalisert i hjertet av Longyearbyen. Hotellet har en egen restaurant, en hyggelig Lounge med peis og bar og døgnåpen resepsjon.

 

Kl 16:00: To timers guidet kjøretur – Den perfekte måten å få oversikt over Longyearbyen og omegn. Sjåføren forteller om de viktigste lokale severdighetene og historien til Longyearbyen. Turen går i nærheten av: de lokale gruvene, forskningsområder, bysentrum, kirka og forbi det globale frølageret. Det blir stopp underveis for fotografering.

 

 

Kl 19:00: 2 retters middag på Restaurant Polfareren.
Restaurant Polfareren ligger i hjertet av Longyearbyen og er lokalisert på Svalbard Hotell. Polfareren. Kjøkkenet er preget av både det norske, franske og asiatiske kjøkken.

 

Fredag

 

Kl. 07:00-09:30: Frokost

 

Kl. 09:00- 1900: Bli med oss på en spennende og fartsfylt fjordsafari med åpen båt til den russiske spøkelsesbyen Pyramiden og den mektige Nordenskiöldbreen. Pyramiden,
En av verdens mest fasinerende spøkelsesbyer, ifølge National Geographic. Ved første øyekast ser det ut som en idyllisk bosetning, preget av urban arkitektur med høye boligblokker i mur og tre. Men en ting mangler: innbyggere. På 80-tallet bodde det over 1000 personer i gruvebyen Pyramiden, som ble grunnlagt av Sverige i 1910 og solgt til Sovjetunionen i 1927. Stedet har fått sitt navn etter det pyramidelignende fjellet i bakgrunnen. I dag er byen mest besøkt av måker, polarrev og ikke så sjelden, isbjørn.

 

 

 

Kl. 19:00: Middag på Svalbar Pub
Grillede burgere, steinovnsbakte italienske pizzaer og lun stemning er bare begynnelsen på hva Longyearbyens stampub har å tilby. Valgfri hamburger eller pizza fra menyen.

 

Lørdag

 

Kl. 07:00-10:00: Frokost

 

Kl. 13:00: ATV Safari i Adventdalen
Vi kjører inn Adventdalen på ATVer i et klassisk Svalbardlandskap med dype dalbunner og høye fjell. Både om sommeren og høsten er det ikke uvanlig å se både Svalbardrein og fjellrev på denne turen. Vi kjører fra Longyearbyen, innover dalen og underveis kommer vi til flere interessante kulturhistoriske stoppesteder. Guiden forteller om historien til stedene og om den flotte naturen vi er omgitt. Turen går videre mot fjellet Breinosa og den aktive kullgruven: Gruve 7. Her stopper vi for å nyte den fantastiske utsikten ut Adventdalen og mot den mektige Isfjorden.

 

 

Kl. 16:30 – : Egen tid.

Benytt anledningen til å handle taxfree varer. Longyearbyen har mange spennende butikker å by på.

 

Kl. 19:00: 7 retters Nordisk Smaksmeny på Huset restaurant

Med fokus på Nordiske teknikker, lokale Arktiske råvarer og en vinkjeller som har blant Skandinavias største utvalg, blir Huset sett på som en av Norges beste restauranter.

 

Søndag

 

 

Kl. 07:00-11:00:  Frokost

 

Kl. 11:00:  Utsjekk fra hotellet

Shuttlebuss til Svalbard Lufthavn

Svalbard Hotell

 

PRIS PÅ DENNE HELGEN: Kr 8590 (dobbeltrom) –  Kr 10690 (enkeltrom)

 

Vi bor på komfortable Svalbard Hotell. Hotellet ligger midt i sentrum av Longyearbyen og har den arktiske naturen rett utenfor døren. Det vennlige personale ønsker deg velkommen, og tilbyr deg den hjelpen du trenger for å gjøre ditt opphold på Svalbard til en uforglemmelig opplevelse. Svalbard Hotell byr på komfortable rom med rolig atmosfære. Her har du det beste utgangspunktet for opplevelser og avslapping. Rommene er moderne innredet, med et rustikt, arktisk preg.

 

 

Etter en lang dag ute i Arktis villmark kan du slappe av med en kopp kaffe/te og nyte utsikten over byens gågate.

 

 

Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og har en gjeste-PC tilgjengelig i lobbyen.

 

Adresse og kontaktinfo til Svalbard Hotell:

Postboks 538,

9171 Longyearbyen

Tlf: 79 02 50 01

 

Mat allergier eller annet?

Har du noen allergier eller noen hensyn vi må vite om er det viktig at vi får beskjed så tidlig som mulig.

 

Flybilletter:

 

For å komme deg til Svalbard må du reise med fly. Hit kan du komme med fly fra

Oslo eller Tromsø.

 

For flyreise med SAS klikk her!
For flyreise med Norwegian klikk her!

 

NB: Flybilletter er IKKE inkludert i dette tilbudet!

 • Pass
 • Førerkort til å kjøre snøscootertur
 • Liten ryggsekk
 • Kamera og minnekort
 • Liten vannflaske
 • Tynne og tykke ullsokker
 • Ullundertøy
 • Ulljakke/fleecejakke og bukse
 • Varm og vindtett ytterbekleding
 • Hals/skjerf
 • Varm og vindtett lue og vanter
 • Gode og varme sko
 • Pene hverdagsklær til bespisning
 • Tøfler eller innesko da man ikke bruker sko inne på hotellet

Del turen med andre:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

MELD INTERESSE FOR LIGNENDE TURER

Passet ikke datoen denne gangen, eller trenger du litt mer betenkningstid før du hiver deg med? Meld deg på vårt nyhetsbrev så holder vi deg oppdatert om kommende turer.

Ansvarsfraskrivelse og avbestillingsregler.

Merk at deltakelse skjer på eget ansvar. FjellTid AS, som eier FjellTid, har ikke noe ansvar for eventuelle skader eller tap som måtte oppstå som følge av at du valgte å delta på dette/denne arrangementet/turen. FjellTid AS oppfordrer alle deltakerne til å tegne relevante forsikringer før deltakelse på arrangementet/turen. Aktivitetene under arrangementet kan avvike fra programmet på grunn av værforhold eller andre forhold  FjellTid eller FjellTids samarbeidspartnere ikke har kontroll over (inkludert force majeure). I tillegg til dette gjelder vår samarbeidspartners salgsbetingelser og villkår. Der disse ikke er dekkende vil FjellTids salgsbetingelser og villkår samt avbestillingsregler være gjeldene. Ved ytterlige spørsmål kontakt FjellTid per e-post.

Dette er ikke inkludert:

Reiseforsikring

Drikke (Hvis ikke annet er spesifisert)

Flybilletter tur/retur 

Annet spesifisert for den enkelte tur/aktivitet.

Bestill turen

Utfylt skjema sendes til vår samarbeidspartner som tar seg av videre oppfølging og informasjon. Benytt gjerne samme skjema dersom en annen helg passer bedre. 
Lurer du på noe er det bare å ta kontakt med vår samarbeidspartner eller oss i FjellTid.

Detaljer

Start:
2.juli 2020
Slutt:
5.juli 2020
Hendelse Kategori:

Arrangør

Svalbard Adventure
Telefon:
79025000
Epost:
salg@svalbardadventures.com
Hjemmeside:
www.svalbardadventures.com

Annet

Antall dager:
4
Turleder:
Svalbard Adventure

Sted

Longyearbyen
Longyearbyen Svalbard Norge + Vis i Google Maps

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter

×