Laster Turer
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

HØSTTUR TIL SVALBARD 14.-17.SEPTEMBER

"Svalbard har for meg alltid vært forbundet med det ville Arktis omslynget av en slags magi. Min tur i fjor med FjellTid innfridde ikke bare forventningene, det var en opplevelse jeg så vidt hadde turt drømme om! Turer med guider som kunne ta oss tilbake i historien og gi innblikk i en sårbar natur, samtidig som vi kunne nyte de herligste gourmet måltider i historiske vinkjellere. Jeg dro alene til ukjent land og kom hjem med en hel gjeng av nye venner samt en nyvunnet respekt og ydmykhet for denne magiske øya i nord."
Kaja
36 år, Vestfold

DETTE FÅR DU:

Transport

Transport til/fra Longyearbyen flyplass og til/fra aktiviteter

Overnatting

3 netter på Svalbard Hotell i Standard Rom

Frokost

Frokost 3 dager i Restaurant Polfareren

Middag

Middag fredag, lørdag og søndag

Fjelltur med guide

Fottur til Trollsteinen med guide og enklere lunsj.


Båttur til Isfjorden Radio

Båtsafari til Isfjorden Radio på søndag med nydelig 2-retters varm lunsj på stasjonen.

SJEKK UT DETTE PROGRAMMET!

Fredag 14.september:

Kl. 08:55:  Avreise fra Oslo Lufthavn
Norwegian (DY396)
Kl. 11:55:  Ankomst Svalbard Lufthavn.
Her samles vi og tar felles taxi til hotellet.

Kl. 14:15:  Velkomstmøte i loungen på hotellet  
En av representantene fra Svalbard Booking vil informere om programmet for helgen.                    
Kl. 15:00:  Besøke Svalbard Museum.
For de som ønsker å bli kjent med Svalbards spennende historie kan et besøk på Svalbard Museum anbefales på det sterkeste. (Stenger  Kl. 17:00)
Kl. 15:00:  Ta en shoppingrunde.
Ønsker du å benytte tiden frem mot middag kan du benytte deg av det unike shopping-    shopping-tilbudet som finnes i Longyearbyen. Her finner du spennende butikker med momsfrie varer.                                                                        
Kl. 15:00:  Besøke Svalbard Museum.
For de som ønsker å bli kjent med Svalbards spennende historie kan et besøk på Svalbard Museum anbefales på det sterkeste. (Stenger  Kl. 17:00).
Kl. 18:00 :  Besøke Svalbard Bryggeri 
Opplev verdens nordligste bryggeri og smak på det spennende utvalget. Bryggeriet har åpent fra 17:00 – 22:00 , hvor de har Fredagspils som er åpent for alle til å komme og kjøpe øl og sitte der.
Kl. 20:00: Middag på Svalbar. 

Lørdag 15.september:

Kl. 07:00:  Frokost 
Kl. 11:00 – 17:00:  Fottur til Trollsteinen (7t)
Vi starter turen i Nybyen, lengst opp i Longyeardalen der vi må krysse et veldig steinete terreng og små elver. Derreteter følger man kanten av Iarsbreen og krysser den på toppen før du kommer frem til siste stigningen opp til Trollsteinen. Når vi er fremme tar vi en pause og nyter utsikten med Drytech lunsj og varm drikke (kaffe/te) og kjeks. Noe fysisk krevende tur, så gjelder og være fjellvant. Er det is/snø vil dere få utdelt snøtruger og brodder. På retur kan man gå ned på andre siden av sarkofagen, over longyearbreen og forbi sverdrupbyen som er en gammel del av gruvebyen. 
Kl. 19:00:  3-retters middag på Huset Bistro
Huset ble bygget i 1951 som et forsamlingshus, og på grunn av det store klasseskillet i Longyearbyen måtte det bygges på” nøytral grunn”. Huset ligger derfor plassert ensomt utenfor bykjernen. I årene som har gått har Huset fungert som blant annet posthus, sykehus og skole. I dag er Huset kjent for sitt fantastiske kjøkken, hvor bruken av eksklusive, arktiske råvarer står i fokus. Menyen i restauranten er spekket med spennende smaksopplevelser, og de tilpasses i forhold til sesongens beste råvarer.  
Kl. 23:00 – 03:00:  Nattklubben på Huset

Søndag 16.september:

Kl. 07:00:  Frokost 
Kl. 10:00 – 18:00:  Fjordsafari Isfjord Radio  (8t) 
Ytterst i Isfjorden, på Kapp Linnè, ca. 90 km fra Longyearbyen og uten veiforbindelse, ligger stasjonen Isfjord Radio. Tidligere var dette knutepunktet for all telekommunikasjon til fastlandet, men denne funksjonen er i dag erstattet av bredbåndstilknytning. Isfjord Radio ble første gang oppført i 1933, men ble ødelagt under evakueringen av Svalbard i 1941. Først etter krigen ble stasjonen gjenoppbygget.  Vi får servert deilig, varm 2 retters lunsj inne på stasjonen før vi drar tilbake til Longyearbyen 
Kl. 20:00:  3- retters middag Polfareren Restaurant
Svalbard Hotell tilbyr nydelig mat i en moderne atmosfære på byens nyeste hotell. Menyen i restauranten er preget av det nordiske, fransk og asiatisk kjøkken. 

Opplevelser du ikke får andre steder!

Opplev den Arktiske naturen, det ville dyrelivet, fottur til Trollsteinen og fartsfylt fjordsafari til ytterst i Isfjorden, Kapp Linnè – Til den legendariske Isfjord Radio! Er du klar for en ny drømmetur til Svalbard?


Eventyrlig landskap

Den arktiske naturen på Svalbard byr på mye variasjon. Med eventyrlige fjell, isbreer, vidder og ikke minst det yrende dyrelivet. Vi er i ett område med mye isbjørn, men er i trygge hender hos guidene fra Svalbard booking. – Ikke glem kikkert og kamera!
Mandag 17.september:

Kl. 07:00:  Frokost 
Kl. 10:45:  Taxi fra Svalbard Hotell
Kl. 12:30:  Avreise fra Svalbard Lufthavn Longyear med Norwegians rute DY397  

Svalbard Hotell:

Longyearbyens nyeste hotell

Vi bor på komfortable Svalbard Hotell. Hotellet ligger midt i sentrum av Longyearbyen og har den arktiske naturen rett utenfor døren.

Svalbard Hotell er det nyeste hotellet i Longyearbyen, og vant en Travellers’ Choice Award 2013 for det 10. beste B&B hotellet i Norge.


Det vennlige personale ønsker deg velkommen, og tilbyr deg den hjelpen du trenger for å gjøre ditt opphold på Svalbard til en uforglemmelig opplevelse.


Rolig atmosfære

Svalbard Hotell byr på komfortable rom med rolig atmosfære. Her har du det beste utgangspunktet for opplevelser og avslapping. Rommene er moderne innredet, med et rustikt, arktisk preg.


Etter en lang dag ute i Arktis villmark kan du slappe av med en kopp kaffe/te og nyte utsikten over byens gågate. 


Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og har en gjeste-PC tilgjengelig i lobbyen.
Longyearbyen

En by uten gatenavn...

For spørsmål om turen:

Camilla Hagen-Westerlund - Reiseleder

Blid og utadvendt turleder som elsker og være ute på tur! Camilla har vært med i FjellTid i 3 år nå og er turleder for både FjellTid og Turistforeningen. Hun har vært praktiserende turleder på 2.året nå.

Tomas Eskeland - Markedsansvarlig og Turansvarlig

Lurer du på noe angående Høstturen til Svalbard 14.-17.september  kan du kontakte Tomas Eskeland, markedsansvarlig og turansvarlig. Tomas har tidligere vært på Svalbard i forbindelse FjellTid. I fjor var han reiseleder for en fantastisk gjeng fra FjellTid.

Vi sees på Svalbard om

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Ansvarsfraskrivelse

Merk at deltakelse skjer på eget ansvar. FjellTid AS, som eier FjellTid, har ikke noe ansvar for eventuelle skader eller tap som måtte oppstå som følge av at du valgte å delta på dette arrangementet. FjellTid AS oppfordrer alle deltakerne til å tegne relevante forsikringer før deltakelse på arrangementet. Aktivitetene under arrangementet kan avvike fra programmet på grunn av værforhold. Påmeldingen er bindende. Bestilte billetter refunderes ikke etter 90 dager før arrangementstart. Ved f. eks. sykdom, skade, dødsfall eller andre tungtveiende grunner bes deltaker om å kontakte sitt forsikringsselskap for å se hva disse dekker.


Dette er ikke inkludert

  • Reiseforsikring
  • Mineralvann eller alkeholholdige drikker
  • Transport
  • Flybilletter 

Billetter

Detaljer

Start:
14.september
Slutt:
17.september
Pris:
10990kr – 13990kr

Arrangør

FjellTid AS
Epost:
post@fjelltid.no
Hjemmeside:
www.fjelltid.no

Annet

Påmeldingsfrist:
31.august 2018
Antall deltakere:
28
Antall dager:
4
Land:
Norge
Turtype:
Fottur, Opplevelsestur
Vanskelighetsgrad:
Middels

Sted

Longyearbyen
Longyearbyen Svalbard Norge + Vis i Google Maps

Privacy Preference Center

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter

×