Laster Turer

VÅRSKISAMLING PÅ TYINHOLMEN 25.-28.APRIL

Med storslått utsikt og praktfull natur - med et enestående utsyn til tinder og breer. Er du klar for Vårskisamlingen med FjellTid til et av de mest tradisjonsrike turiststedene i Jotunheimen?

DETTE FÅR DU:

Overnatting

Overnatting torsdag/fredag - søndag

Måltider

Førsteklasses og solid hjemmelaget mat servert i restauranten til alle måltider.

Turledere

Turledere til oppsatte turer i programmet

Badstue

Tilgang badstue

Utallige turmuligheter

Stedet ble etablert allerede i 1892 av John Opdal og er en sentral innfallsport til den sørvestre delen av Jotunheimen. Tyinholmen er et utmerket utgangspunkt for bestigninger av Falketind 2067 moh og Uranostind 2157 moh. Turmulighetene er utallige og Tyinholmen er tilknyttet turistforeningens omfattende rutenett i Jotunheimen. Her er det kvistet løyper i alle himmelretninger!


Kort historie

Tyinholmen har lange tradisjoner som vintersportssted og var et av de aller første turiststedene i Jotunheimen som åpnet for vinterturisme – allerede i 1923. Tidligere har vi i FjellTid hatt Eidsbugarden som utgangspunkt for utrolige turopplevelser. Denne gangen utvider vi alle horisontene og utforsker nye muligheter i området som ligger like ved.Hvor skal vi ta turen i år?

Hvilke turmål som havner på årets turmeny er enda ikke bestemt, men vi kan love deg turer i kanskje Norges vakreste fjellheim!

Meld deg på og bli med på planleggingen!Sammen med det fantastiske vertskapet på Tyinholmen gleder vi oss til en uforglemmelig vårskisamling 25.-28.april 2019!

OVERNATTING

Overnatting i hytter

Som deltaker blir du innlosjert i komfortable hytter. Hyttene er komfortable med rustikt interiør og solide møbler som nylig er oppgradert. Vi sørger for at du havner i en hyggelig hytte sammen med likesinnede FjellTidere.Øvrige fasiliteter

Tyinholmen har et anerkjent kjøkken som tilbereder fjellmat som er basert på råvarer fra området. Spesielt populær er den utsøkte fjellørreten fra Tyinvannet eller kjøtt tilberedet av reinsdyrene som beiter i fjellene rundt Tyinholmen.


I hovedbygningen på Tyinholmen finner du mange hyggelige oppholdsrom inkludert resepsjon, spisesal, peisestue, bar og selskapslokaler. I salongen kan du trekke deg tilbake med en bok fra vår lille samling med fjellitteratur. I underetasjen har er det dusjanlegg med badstue.
REISEN OPP:

Bil

Kjør E-16 fra Oslo eller Bergen til Tyinkrysset. Derfra ca 4,5 km på RV 53 mot Årdal til Tyin, hvor det er stor vinterparkering mot betaling kr. 60,- per døgn. Vi oppfordrer til samkjøring for å gjøre reisen billigst mulig.

Buss

Reis med Valdres-ekspressen og hopp av i Tyinkrysset.

Samkjøring

Vi oppfordrer til samkjøring og hjelper til med koordinering av dette. Følg med i turgruppene på FjellTid.

Kart over Tyinholmen

For spørsmål om turen:

Tomas Eskeland - Markedsansvarlig og Turleder

Lurer du på noe angående angående Basecamp Rondane  21.-23.septembe kan du kontakte Tomas Eskeland, markedsansvarlig og turleder. Tomas har tidligere vært i Romdane, og kjenner område godt. 

Camilla Hagen-Westerlund - Turleder

Blid og utadvendt turleder som elsker og være ute på tur! Camilla har vært med i FjellTid i 3 år nå og er turleder for både FjellTid og Turistforeningen. Hun har vært praktiserende turleder på 2.året nå. Camilla har også vært mye på tur i område.

Vi snakkes på Tyinholmen om...

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

STOR PÅGANG!

Ansvarsfraskrivelse

Merk at deltakelse skjer på eget ansvar. FjellTid AS, som eier FjellTid, har ikke noe ansvar for eventuelle skader eller tap som måtte oppstå som følge av at du valgte å delta på dette arrangementet. FjellTid AS oppfordrer alle deltakerne til å tegne relevante forsikringer før deltakelse på arrangementet. Aktivitetene under arrangementet kan avvike fra programmet på grunn av værforhold. Påmeldingen er bindende. Bestilte billetter refunderes ikke etter 30 dager før arrangementstart. Dersom det foreligger tungtveiende grunner, f. eks. sykdom, skade, dødsfall i nær relasjon etc. kontakt ditt forsikringsselskap. 


Dette er ikke inkludert

  • Reiseforsikring
  • Mineralvann eller alkeholholdige drikker
  • Transport

Billetter

30 tilgjengelig
Tyinholmen (tor - søn)4.920,00 kr inkl. MVAInkluderer overnatting (tor - søn) og alle måltider beskrevet i programmet, samt turledere

Vennligst fyll inn alle de obligatoriske feltene

30 tilgjengelig
Tyinholmen (fre - søn)3.920,00 kr inkl. MVAInkluderer overnatting (fre - søn) og mat beskrevet i turprogrammet samt turledere

Vennligst fyll inn alle de obligatoriske feltene

Detaljer

Start:
25.april 2019
Slutt:
28.april 2019
Pris:
3920kr – 4920kr
Hendelse Category:

Arrangør

FjellTid AS
Epost:
post@fjelltid.no
Hjemmeside:
www.fjelltid.no

Annet

Påmeldingsfrist:
Fortløpende
Antall deltakere:
30-60
Antall dager:
3-4
Land:
Norge
Turtype:
Skitur, Skisamling, Skitreff,
Vanskelighetsgrad:
Passer for alle
Turleder(e):
FjellTid AS

Sted

Tyinholmen Høyfjellstuer
Eidsbugardvegen 1600
Vang, Tyinkrysset 2985 Norge
+ Vis i Google Maps
Telefon:
61 36 78 88

Privacy Preference Center

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter

×