Skifesten Danebu 2019 - FjellTid.no
Laster Turer
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

NB: UTSOLGT!!

GÅ IKKE GLIPP AV ÅRETS MORSOMSTE OG HYGGELIGSTE SKIFEST PÅ DANEBU KONGSGAARD.

Bli med på en fantastisk vintersamling sammen med FjellTid. Med ski inn og ut fra Kongsgaarden, eventyrlige skiturer, god mat og drikke, nostalgisk atmosfære og ikke minst den uforglemmelige FjellTid-stemningen!

SAMMEN MED VERTSKAPET PÅ DANEBU HAR VI GLEDEN AV Å INVITERE DEG TIL ÅRETS SKIFEST PÅ DANEBU!

DETTE FÅR DU:

Overnatting

Overnatting torsdag/fredag - søndag

Frokost

Frokost med niste og termos

Middag

Middag torsdag/fredag og 3-rettes festmiddag lørdag

Turledere

Turledere til oppsatte turer i programmet

Aktiviteter for alle

Hyggelige vinteraktiviteter som passer alle!

Badstue og treningsrom

Tilgang på badstue og treningsrom TORSDAG/FREDAG OG LØRDAG!

Torsdag 24.januar:

Kl. 16:00 og utover:  Innsjekking 
Kom når du selv ønsker. Vi vil vært til stedet fra klokken 16:00, men har ikke satt opp noen fellesturer denne dagen. Våre representanter vil være til stedet.  
Kl. 19:00 og utover:  Middag 
Gled deg til en saftig Kongsgaardsburger med lokal ost, bacon, syltet bete, sprøstekt løk, tomat løk, salat med råstekte poteter. 
Kl. 22:00 :  Informasjonsmøte i peisestua 
Vi samles i peisestua og informerer om helgens turprogram samt vi får høre den spennende historien om Kongsgaarden vi bor på.


DETTE MÅ DU BLI MED PÅ!

FjellTid inviterer deg til en spennende vinterhelg til vakre Valdres. Bli med på en tur spekket med hyggelige og morsomme vinteraktiviteter!

Bli med til hjerte av Valdres og opplev kanskje verdens beste skipor.

Vi i FjellTid stiller opp med våre beste turledere og sørger for at alle skal følge seg inkludert og ivartatt. Våre turledere er erfarne fjellfolk som har høyt fokus på turgleder og mestring. Programmet for helgen kommer snart!

Fredag 25.januar:

Kl. 08:00 – 09:45 :  Frokost 
Frokosten på Danebu er noe for seg selv. Her får du tidenes frokost med kortreist egg og pålegg. Gled deg til å nyte frokosten, mens solen sakte men sikkert lyser opp de vakreste fjell.  
Kl. 10:00 :  Skikurs med Erling Jevne  (Gruppe 1)
Er du en av de heldige som får ett skikurs med skilegenden Erling Jevne vil du få mye utbytte av denne dagen. Han gir deg hemmelighetene som gjør deg til en klassisk skiekspert!  Kurset tar ca 2 timer. (Maks 12 deltakere)
Kl. 10:00 :  2 Timers skitur (Gruppe 2)
Skal du på skikurs med Erling Jevne legger vi opp til en formiddagstur i skipsorene på Danebu. Vi går ikke så langt, men går en rolig tur før kurset starter (Maks 12 deltakere)
Kl. 10:00 :  Langtur
Vi legger opp til en langtur fredagen for deg som ikke ønsker å delta på skikurset. Smør en god nistepakke og ta med varmt tøy i sekken. Hvor vi går er vi ikke helt sikre på enda men regn med en 2-3 mils tur.

Kl. 10:00 :  Tur i Valdres Alpinsenter
Ønsker du mer fart og spenning kan en dag i Valdres Alpinsenter anbefales. Her sklir du enkelt ned til skiheisen og kan kose deg i et fantastisk alpinsenter. – Men husk å ta heisen opp før stengetid 😉 (NB: HEISKORT ER IKKE INKLUDERT!)

Kl. 12:00 :  Lunsj (Gruppe 1 og 2)
Har du skikurs med Erling Jevne på fredagen spiser vi en felles lunsj like ved Danebu Kongsgård. Dersom det er kaldt ute sikter vi oss på litt mer komfortable fasiliteter foran peisen. Kanskje du får nyte en kopp kaffe sammen med den legendriske skihelten.

Kl. 13:00 :  Skikurs med Erling Jevne  (Gruppe 2)
Er du en av de heldige som får ett skikurs med skilegenden Erling Jevne vil du få mye utbytte av denne dagen. Han gir deg hemmelighetene som gjør deg til en klassisk skiekspert!  Kurset tar ca 2 timer. (Maks 12 deltakere)

Kl. 13:00 :  2 Timers skitur (Gruppe 1)
Har du vært på skikurs med Erling Jevne legger vi opp til en ettermiddagstur i skipsorene på Danebu. Vi går ikke så langt, men går en rolig tur og trener oss på triksene Jevne ga oss på formiddagen. (Maks 12 deltakere)
Kl. 19:00 og utover :  Middag.
Ingen fredag uten Taco 😉 FjellTid_tomas har bestilt maten og gleder seg til en vill og snadder tacokveld med kortreiste indigrenser. Vi gleder oss til en Tacobuffé. 

Kl. 22:00 :  Informasjonsmøte.
Vi tar et informasjonsmøte for helgen og legger opp til en kveld med mye mingling og hygge.


Lørdag 26.januar:

Kl. 08:00 – 09:45 :  Frokost 
Frokosten på Danebu er noe for seg selv. Her får du tidenes frokost med kortreist egg og pålegg. Gled deg til å nyte frokosten, mens solen sakte men sikkert lyser opp de vakreste fjell.  
Kl. 09:55 :  Gruppebilde
Ingen FjellTid-tur er uten ett gruppebilde! Møt opp i turklær og bli med på tidenes gruppebilde. Straks bilde er tatt tar vi fatt på dagens eventyrlie skiturer!
Kl. 10:00 :  Avmarsj langtur til Nythun høyfjellstue og Smørlifjell ( ca 3,5 mil)
Er du klar for tidens langtur i verdens beste skispor? Sammen med våre beste turledere tar vi fatt på en spennende skitur gjennom eventyrlige skoger, over vidder og fjell i hjertet av Valdres. Husk å ha med rikelig med mat og drikke, varmt tøy og hodelykt! Denne turen krever at du kan holde ett høyt tempo over lengre tid.
Kl. 10:00 :  Avmarsj middels tur til Bjørgovarden (ca 18 km)
Har du lyst på en litt korter tur kan turen til Bjørgovarden anbefales. Sammen med våre beste turledere tar vi fatt på en spennende skitur gjennom eventyrlige skoger, over vidder og fjell i hjertet av Valdres. Husk å ha med rikelig med mat og drikke, varmt tøy og hodelykt! 
Kl. 10:00 :  Kosetur med bålkos (ca 8 km)
Er du en av oss som elsker å nyte naturen, ta masse bilder og ha det gøy? Vi tar en runde alle klarer og deler oss opp om noen ønsker en litt lengre sløyfe. Ved en av gapahukene fyrer vi opp et FjellTid-bål og koser oss med den herlige FjellTid-stemningen. 

Kl. 10:00 :  Tur i Valdres Alpinsenter
Ønsker du mer fart og spenning kan en dag i Valdres Alpinsenter anbefales. Her sklir du enkelt ned til skiheisen og kan kose deg i et fantastisk alpinsenter. – Men husk å ta heisen opp før stengetid 😉 (NB: HEISKORT ER INKLUDERT!)

Kl. 15:00 :  FjellTid-rennet (Nyhet!)
I år har vi en morsom nyhet å komme med. I samarbeid med Jeanett, vår aktivitets-ansvarlig har vi laget et forrykende FjellTid-renn med morsomme vinteraktiviteter. Hvor flink er du til å bygge FjellTid-snømannen eller hva er din beste Fjell-Tid i aking? 

Kl. 16:00 :  Efterski-turen
Før du går i dusjen samles vi i peisestuen med skitøy for en forrykende efterski, forgjengeren til Afterski. Nyt noe forfriskende i glasset og vis oss dagens FjellTid-bilder!
Kl. 17:00 :  Badstuene fyres opp.
Etter en velfortjent dag i skiporet eller bakken blir det godt med litt velvære i badstuen. 

Kl. 20:00 :  Festmiddagen.
Ingen FjellTid-tur er uten en velfortjent festmiddag. Vi lover en topp FjellTid-stemninger rundt bordet med massevis av vandrehistorier! På menyen får vi servert Ølbresert fjellgris med pølse og rotmos og  den legandriske brunostisen til dessert! – GLED DEG!
Kl. 22:00 og utover :  FjellTid-stemningen.
Vi avslutter kvelden som seg hør og bør med FjellTid-stemningen, god musikk og kanskje noe dans! 

Postkort fra Danebu ca. 1965 Foto: Normann

Om Danebu Kongsgaard

Danebu Kongsgaard er et historisk hotell med en spennende gjestebok bestående av både norske og utenlandske kongelige, idrettsstjerner og FjellTidere gjennom tidene. Danebu Kongsgaard var opprinnelig en folkegave fra Norge til Danmark som takk for hjelpen etter krigen.

Danebu Kongsgaard ligger i hjertet av Valdres, og aktivitetene og opplevelsene står i kø, drøye to timers bilkjøring fra Oslo.

Det fantastiske og varme vertskapet, Kari Bakke Kulhuset og Harald Kulhuset har tok oss FjellTidere inn i stuevarmen i 2015 og siden den gang har Danebu Kongsgaard vært en klassiker i vinterporgrammet til FjellTid.

Søndag 27.januar:

Kl. 08:00 – 10:00 :  Søndags-frokost 
Frokosten på Danebu er noe for seg selv. Her får du tidenes frokost med kortreist egg og pålegg. Gled deg til å nyte frokosten, mens solen sakte men sikkert lyser opp de vakreste fjell.  
Kl. 11:00 :  Utsjekk
Det er ingen vits å reise tidlig fra dette vakre stedet, men vi har dessverre ingen fellesturer da alle reiser på forskjellige tider. Ta gjerne en tur på egenhånd.

Enestående beliggenhet!

Danebu Hotell kan med rette sies å ligge midt i hjertet av det vakre og ville Valdres. Med sin unike plassering nærmere 1000 m.o.h. med en fantastisk panoramautsikt over Jotunheimen og Hemsedalsfjellene. Med ski inn og ut fra hotellet både for langrenn og alpint legges det til rette for en morsom helg spekket av et spennende vinterprogram.

Rommene på Danebu

Danebu Kongsgaard er kjent for sine behagelige rom og senger. Rommene vendt mot både kongsgaarden og mot vidunderlig utsikt over Aurdalsåsen. Selv om du får ro i sjelen ved bare å være på Kongsgaarden, kan det hende at du får behov for å holde kontakten med omverden. Derfor har alle rommene en liten arbeidspult samt trådløst internett i hele bygget.

Om du ønsker å bevege deg ut den hyggelige peisestue, står du også fritt til det. Her har du også trådløst internett hele døgnet.​

+ Enkeltromstillegg 700 kr (tors-søn)

Hotellrommene på Danebu Kongsgaard

VI HAR SKAPT MANGE FLOTTE FJELLTID-MINNER PÅ DANEBU

REISEN OPP:

Bil

Danebu Kongsgaard ligger midt i vakre Valdres, ca 18 mil fra Oslo, og rundt 20 km fra Fagernes. I krysset på E16 ved kirken i Aurdal, ta av til høyre/venstre, følg skilting til Valdres Alpinsenter og Danebu. Klikk på Ikonet dersom du ønsker å finne ruten i google maps!

Buss

Hit kan du også komme med buss! Her kan du velge mellom hele 3 buss-selskaper; Valdresekspressen, Øst-Vest Xpressen og Nor-Way Bussekspress!

Samkjøring

Vi oppfordrer til samkjøring og hjelper til med koordinering av dette. Klikk på ikonet og finn noen å samkjøre med i turgruppa!

Vi snakkes på DANEBU om...

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

KUN 5 PLASSER IGJEN!

DISSE KOMMER!

Erling Jevne - Skilegende og instruktør

Tidligere OL-vinner Erling Jevne kommer og gir deg de beste skiteknikkene som gjør deg til en bedre skiløper. Klassisk-ekspert Erling Jevne vant stafett-gull og sølv på tremilen under vinter-OL i Nagano i 1998. Fredag 25.januar lærer han hvordan du får bedre teknikk i staking, dobbeltak med fraspark og diagonalgang.
Meld deg på skikurset med Erling Jevne i bestillingen! NB: FÅ PLASSER IGJEN!!!

Tarjei Kårfald - Turleder

En av gutta som står bak FjellTid.no. Tarjei er mannen som sørger for god FjellTid-stemning i skisporet og på middagen. Han sørger også for at alt er i sin skjønneste orden og er svært inkluderende og hyggelig! 

Camilla Hagen-Westerlund - Turleder

Blid og utadvendt turleder som elsker og være ute på tur! Camilla har vært med i FjellTid i 3 år nå og er turleder for både FjellTid og Turistforeningen. Hun har vært praktiserende turleder på 2.året nå. Camilla har også vært mye på tur i område.

Tomas Eskeland - Turleder

Lurer du på noe angående angående Skifesten på Danebu  kan du kontakte Tomas Eskeland, markedsansvarlig og turansvarlig. Tomas har tidligere vært på Danebu, og kjenner område godt. 

Ansvarsfraskrivelse

Merk at deltakelse skjer på eget ansvar. FjellTid AS, som eier FjellTid, har ikke noe ansvar for eventuelle skader eller tap som måtte oppstå som følge av at du valgte å delta på dette arrangementet. FjellTid AS oppfordrer alle deltakerne til å tegne relevante forsikringer før deltakelse på arrangementet. Aktivitetene under arrangementet kan avvike fra programmet på grunn av værforhold. Påmeldingen er bindende. Bestilte billetter refunderes ikke etter 30 dager før arrangementstart. Dersom det foreligger tungtveiende grunner, f. eks. sykdom, skade, dødsfall i nær relasjon etc. kontakt ditt forsikringsselskap. 


Dette er ikke inkludert

  • Reiseforsikring
  • Mineralvann eller alkeholholdige drikker
  • Transport

Billetter

Tickets are not available as this hendelse has passed.

Detaljer

Start:
24.januar
Slutt:
27.januar
Pris:
3950kr – 4670kr
Hendelse Kategori:

Arrangør

FjellTid AS
Epost:
post@fjelltid.no
Hjemmeside:
www.fjelltid.no
Påmeldingsfrist:
Fortløpende
Antall plasser:
30-60
Antall dager:
3-4
Turtype:
Skitur, Skisamling, Skitref,
Vanskelighetsgrad:
Passer for alle

Sted

Danebu Kongsgård
Danebuvegen Aurdal 2910 Norge + Vis i Google Maps
Telefon:
61 35 76 00
Hjemmeside:
http://www.danebu.no/

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter

×