Kajakkhelg ved Verdens Ende 20.-22.sept - FjellTid.no
Laster Turer

Kajakkhelg ved Verdens Ende 20.-22.sept

Gå ikke glipp av en fantastisk padlehelg ytterst i skjærgården, like ved Verdens Ende. Bli med på en helg der du får våtkort, samt et program spekket med våte aktiviteter . Denne turen er et samarbeid med Kajakkpadling og Reiseliv – Tine Raisbæk og Scandic Hotell Havna.

Pris:
4950
Når:
20.-22.sept
Passer for:
Alle

Ta åra fatt og bli med på en fantastisk tur ytterst i skjærgården ved Verdens Ende. Skjermet bak holmer av svaberg og kajakk-ruter på kryss å tvers. Her er kan du faktisk padle kajakken fra hotellet til «verdens ende».

 

Sjekk ut hva du får:

  • Kajakk-kurs med våtkort.
  • Middag fredag
  • Frokost med niste lørdag og søndag
  • Middag lørdag
  • Guidet kajakkturer inkl utstyr. (NB: For kun de med våtkort!)
  • Tilgang på innendørs svømmebasseng og badstue
  • Mini golf
  • FjellTid-stemningen
  • Flere padlevenner for livet

Kommer

Kommer

Kommer

For spørsmål om turen:

Tomas
Heisann. Mitt navn er Tomas og jeg er en av initativtakerne til FjellTid.no. Sammen så prøver vi å bygge Norges beste turnettverk. Lag gode FjellTid-presentasjoner på profilene, bli med i grupper, og engasjer deg. Har du spørsmål, tilbakemeldinger, ris eller ros setter vi stor pris på å høre fra deg! Ta og gjerne kontakt med meg dersom du bare vil ha en skikkelig god Fjellprat 😉 Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

97754800

Del turen med andre:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

MELD INTERESSE FOR LIGNENDE TURER

Passet ikke datoen denne gangen, eller trenger du litt mer betenkningstid før du hiver deg med? Meld deg på vårt nyhetsbrev så holder vi deg oppdatert om kommende turer.

Ansvarsfraskrivelse og avbestillingsregler.

Merk at deltakelse skjer på eget ansvar. FjellTid AS, som eier FjellTid, har ikke noe ansvar for eventuelle skader eller tap som måtte oppstå som følge av at du valgte å delta på dette arrangementet. FjellTid AS oppfordrer alle deltakerne til å tegne relevante forsikringer før deltakelse på arrangementet. Aktivitetene under arrangementet kan avvike fra programmet på grunn av værforhold eller andre forhold  FjellTid ikke har kontroll over. Påmeldingen er bindende. Bestilte billetter refunderes ikke etter 30 dager før arrangementstart. Dersom det foreligger tungtveiende grunner, f. eks. sykdom, skade, dødsfall i nær relasjon etc. kontakt ditt forsikringsselskap. Lurer du på noe ang avbestilling? Les våre avbestillingsregler her.

Dette er ikke inkludert:

Reiseforsikring

Drikke (Hvis ikke annet er spesifisert)

Transport (Hvis ikke annet er spesifisert)

Parkering

Annet spesifisert for den enkelte tur/aktivitet.

Billetter

20 tilgjengelig
Kajakkhelg ved Verdens Ende 20.-22.sept4.950,00 kr inkl. MVAInkluderer: Introkurs i kajakk med våtkort, guidet kajakktur (NB! Må ha våtkort), deltakeravgift, kost og losji fredag - søndag.

Vennligst fyll inn alle de obligatoriske feltene

Detaljer

Start:
20.september
Slutt:
22.september
Pris:
4950kr
Hendelse Kategori:

Arrangør

FjellTid AS
Epost:
post@fjelltid.no
Hjemmeside:
www.fjelltid.no
Påmeldingsfrist:
01.01.09
Antall dager:
3
Turtype:
Kurs, Samling, Kajakk
Vanskelighetsgrad:
Passer for alle

Sted

Havna Hotell
Havnaveien 50
Færder, Tjøme 3145 Norge
+ Vis i Google Maps

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter

×