FjellKæmpen 22.-25.aug - FjellTid.no
Laster Turer

FjellKæmpen 22.-25.aug

Vi i FjellTid har gleden av å invitere deg til en opplevelsesrik helg på en av Norges vakreste og mest ærverdige setrer.

Med fantastiske toppturer, historiske vandringer, FjellTids forfriskende badeland, sykkelaktiviteter, mulighet tur til Helvete, bålkos og ikke minst FjellTid-stemningen midt i Peer Gynts eventyrlige rike!

Dette er en sommerhelg du ikke kan gå glipp av!

Pris: 990kr – 1490kr

22 august -

25 august, 2019

Vi i FjellTid har gleden av å invitere deg til en opplevelsesrik helg på en av Norges vakreste og mest ærverdige setrer.
Med fantastiske toppturer, historiske vandringer, FjellTids forfriskende badeland, sykkelaktiviteter, mulighet tur til Helvete, bålkos og ikke minst FjellTid-stemningen midt i Peer Gynts eventyrlige rike! Denne helgen blir av de sjeldne, så pakk med deg telt, grillmat, noe godt til turkoppen og bli med!

Bli med på en langhelg spekket med spennende turer og aktiviteter.

Vi ønsker å rette fokus mot aktiviteter som passer den enkelte. Turene er middels til krevende, men vårt fokus er fortsatt at vi alle skal få oppleve det vi fortjener.
Hva med en tur til Trona for så å ta turen til Helvete? Har du lyst å ta med deg sykkel og utforske de mange stiene som i området, er du velkommen til det.
Ønsker du å ta med deg din firbeinte venn opp er du velkommen til dette, men på en betingelse at den til enhver tid holdes i bånd, og at den er like glad i sosialt samvær med andre FjellTidere og sauer/kveg, som deg selv.

Kommer…

– Telt
– Sovepose

Pris: 990kr – 1490kr
Norge
Påmeldingsfrist:
21.08.2019
Antall dager:
4
Turtype:
FjellTid-samling, Fjellturer
Vanskelighetsgrad:
Passer for alle

MELD INTERESSE FOR LIGNENDE TURER

Passet ikke datoen denne gangen, eller trenger du litt mer betenkningstid før du hiver deg med? Meld deg på vårt nyhetsbrev så holder vi deg oppdatert om kommende turer.

Ansvarsfraskrivelse

Merk at deltakelse skjer på eget ansvar. FjellTid AS, som eier FjellTid, har ikke noe ansvar for eventuelle skader eller tap som måtte oppstå som følge av at du valgte å delta på dette arrangementet. FjellTid AS oppfordrer alle deltakerne til å tegne relevante forsikringer før deltakelse på arrangementet. Aktivitetene under arrangementet kan avvike fra programmet på grunn av værforhold. Påmeldingen er bindende. Bestilte billetter refunderes ikke etter 30 dager før arrangementstart med mindre det foreligger tungtveiende grunner, f. eks. sykdom, skade, dødsfall i nær relasjon etc.


Dette er ikke inkludert

  • Reiseforsikring
  • Mineralvann eller alkeholholdige drikker
  • Transport
  • Mat
  • Overnatting

Billetter

20 tilgjengelig
FjellKæmpen 20191.490,00 kr inkl. MVAInkluderer parkeringsavgift, transport tur/retur parkeringsplass/FjellKæmpen, teltavgift, turledere, bålkaffe, sosiale aktiviteter, transport tur/retur FjellKæmpen/Helvete

Vennligst fyll inn alle de obligatoriske feltene

Detaljer

Start:
22.august
Slutt:
26.august
Pris:
990kr – 1490kr
Hendelse Kategori:

Arrangør

FjellTid AS
Epost:
post@fjelltid.no
Hjemmeside:
www.fjelltid.no
Påmeldingsfrist:
21.08.2019
Antall dager:
4
Turtype:
FjellTid-samling, Fjellturer
Vanskelighetsgrad:
Passer for alle

Sted

Nesse setra
Øvre Svatsum
Gausdal, Svatsum 2657 Norge
+ Vis i Google Maps

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter

×