Båltur til Vettakollen 3.okt - FjellTid.no
Laster Turer
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Båltur til Vettakollen 3.okt

Bli med Camilla i FjellTid på båltur til Vettakollen! En enkel tur og mulighet til å treffe nye turvenner fra www.FjellTid.no. Bli med og ta middagen ute!

Pris:
GRATIS
Når:
3.Oktober kl. 17:30
Passer for:
Alle

Turleder:
Camilla Hagen-Westerlund

Dette er et lavterskel-tilbud med en smak av den velkjente FjellTid-stemningen! Dette kan du vel ikke gå glipp av!

Oppmøte ved Vettakollen t-bane stasjon Kl 17.30. Ta med mat og drikke og godt med klær. (Turen å gå er Ca 5 km tur /retur)

 

Oppmøte ved Vettakollen t-bane stasjon Kl 17.30. Ta med mat og drikke og godt med klær. (Turen å gå er Ca 5 km tur /retur)

Turleder tar med tarp, kniv og fystikker.

  • Mat og drikke
  • Ekstra genser
  • Tørre sokker
  • Kart og kompass.
  • Sitteunderlag
  • Ved
  • Varme klær
  • Hodelykt

For spørsmål om turen:

Camilla-Hagen-Westerlund

Camilla Hagen-Westerlund - Tur og Aktivitetsansvarlig

Blid og utadvendt turleder som elsker og være ute på tur! Camilla har vært med i FjellTid i 3 år nå og er turleder for både FjellTid og Turistforeningen. Hun har vært praktiserende turleder på 2.året nå. Camilla har også vært mye på tur i område.

Del turen med andre:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

MELD INTERESSE FOR LIGNENDE TURER

Passet ikke datoen denne gangen, eller trenger du litt mer betenkningstid før du hiver deg med? Meld deg på vårt nyhetsbrev så holder vi deg oppdatert om kommende turer.

Ansvarsfraskrivelse og avbestillingsregler.

Merk at deltakelse skjer på eget ansvar. FjellTid AS, som eier FjellTid, har ikke noe ansvar for eventuelle skader eller tap som måtte oppstå som følge av at du valgte å delta på dette arrangementet. FjellTid AS oppfordrer alle deltakerne til å tegne relevante forsikringer før deltakelse på arrangementet. Aktivitetene under arrangementet kan avvike fra programmet på grunn av værforhold eller andre forhold  FjellTid ikke har kontroll over. Påmeldingen er bindende. Bestilte billetter refunderes ikke etter 30 dager før arrangementstart. Dersom det foreligger tungtveiende grunner, f. eks. sykdom, skade, dødsfall i nær relasjon etc. kontakt ditt forsikringsselskap. Lurer du på noe ang avbestilling? Les våre avbestillingsregler her.

Dette er ikke inkludert:

Reiseforsikring

Drikke (Hvis ikke annet er spesifisert)

Transport (Hvis ikke annet er spesifisert)

Parkering

Annet spesifisert for den enkelte tur/aktivitet.

Detaljer

Dato:
3.oktober
Tid
17:30 - 22:00
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
,

Arrangør

FjellTid AS
Epost:
post@fjelltid.no
Hjemmeside:
www.fjelltid.no

Annet

Turtype:
Fottur
Vanskelighetsgrad:
Passer for Alle
Turleder:
Camilla Hagen-Westerlund

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter

×