Bål og overnattingstur til Kattisa ved Nøklevann 28.Mai - FjellTid.no
Laster Turer
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Bål og overnattingstur til Kattisa ved Nøklevann 28.Mai

Bli med på Bål tur og en natt under stjernene med den velkjente FjellTid-stemningen midt i uka!

Pris:
Gratis
Når:
28.mai, 2019 kl 18
Passer for:
Alle

Bli med FjellTid på bål og overnattingstur til Kattisa ved Nøklevann.

Denne uken utvider vi bålturen til FjellTid med Muligheten til å bli med og tilbringe en natt under stjernene for dem som ønsker det.

Du er velkommen uansett om du har lyst til å overnatte, eller kun foretrekker en båltur. Der er kort vei til parkeringspalssen og rom for å returnere når du selv måtte ønske det.

  • Ønsker du ikke å overnatte, men blir med på bålturen ta med: god mat og drikke. Samt2 vedkubber til bål/ noe å sittepå, kle deg etter været og husk hodelykt.
  • Ønsker du å overnatte ta itillegg med hengekøye/tarp/telt/eller sov rett på bakken om du foretrekker det. Ta videre medgod mat til kvelds og frokost, drikke. Samt to vedkubber til bål om kvelden/ eller primus og gas og kokekar dersom der er stor skogbrannfare i slutten av mai (videre oppdatering kommer angående dette)

Kle deg etter været og husk hodelykt og varme klært til bruk om kvelden.

 

 

Parkering og oppmøte på Rustadsaga parkering kl 18.00

Ankomst buss 79 eller 76 (ankomstid ved busstopp Velding Olsens vei 17.39 )

T bane til Skullerudstua og gå borttil rustadsaga parkering

 

Vi legger opp til tidlig avreise på onsdag morgen, slik at alle rekker jobb.

Ta kontakt med Camilla Hagen-Westerlund 97081867 , dersom du har spørsmål om turen.

Kommer

 

Kommer

 

*Ønsker du ikke å overnatte men blir med på bålturen ta med: God mat, drikke. Samt 2 vedkubber til bål/noe å sitte på, kle deg etter været og husk hodelykt.

*Ønsker du å overnatte ta itillegg med hengekøye/tarp/telt/ eller sov rett på bakken om du vil det. og ellers annet utstyr du trenger for å overnatte ute. Ettersom hva du ønsker. Videre ta med god mat til kvelds og frokost, drikke. Samt 2 vedkubber til bål/ eller primus og gass dersom der er stor skogbrannfare i slutten av mai (videre oppdatering på dette kommer.)

Kle deg etter været og husk hodelykt.og varme klær til bruk om kvelden.

For spørsmål om turen:

Camilla-Hagen-Westerlund
Blid og utadvendt turleder som elsker og være ute på tur! Camilla har vært med i FjellTid i 3 år nå og er turleder for både FjellTid og Turistforeningen. Hun har vært praktiserende turleder på 2.året nå. Camilla har også vært mye på tur i område.

97081867

Del turen med andre:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

MELD INTERESSE FOR LIGNENDE TURER

Passet ikke datoen denne gangen, eller trenger du litt mer betenkningstid før du hiver deg med? Meld deg på vårt nyhetsbrev så holder vi deg oppdatert om kommende turer.

Ansvarsfraskrivelse og avbestillingsregler.

Merk at deltakelse skjer på eget ansvar. FjellTid AS, som eier FjellTid, har ikke noe ansvar for eventuelle skader eller tap som måtte oppstå som følge av at du valgte å delta på dette arrangementet. FjellTid AS oppfordrer alle deltakerne til å tegne relevante forsikringer før deltakelse på arrangementet. Aktivitetene under arrangementet kan avvike fra programmet på grunn av værforhold eller andre forhold  FjellTid ikke har kontroll over. Påmeldingen er bindende. Bestilte billetter refunderes ikke etter 30 dager før arrangementstart. Dersom det foreligger tungtveiende grunner, f. eks. sykdom, skade, dødsfall i nær relasjon etc. kontakt ditt forsikringsselskap. Lurer du på noe ang avbestilling? Les våre avbestillingsregler her.

Dette er ikke inkludert:

Reiseforsikring

Drikke (Hvis ikke annet er spesifisert)

Transport (Hvis ikke annet er spesifisert)

Parkering

Annet spesifisert for den enkelte tur/aktivitet.

Billetter

Tickets are not available as this hendelse has passed.

Detaljer

Start:
28.mai @ 18:00
Slutt:
29.mai @ 07:00
Pris:
Gratis
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
, , , , , , , ,

Sted

Kattisa
Norge

Arrangør

FjellTid AS
Epost:
post@fjelltid.no
Hjemmeside:
www.fjelltid.no

Annet

Turtype:
Bål og overnattingstur
Vanskelighetsgrad:
enkel
Turleder:
Camilla Hagen-Westerlund

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter

×