Opprett FjellTid kontoen din

Medlemskapstype endre

Du har valgt FjellTid (Årsmedlemskap).

Betal 695kr/år Du er et skritt nærmere Nordens hyggeligste turnettverk. Med FjellTid-medlemskapet får du eksklusiv tilgang til alt innhold og funksjoner, uten noen begrensninger! Du får tilgang til et godt utvalg av medlemsfordeler og råe rabatter hos kjente merkevarer og destinasjoner. I tillegg får du medlemspriser på FjellTid sine egne turer/arrangementer! Medlemskapet fornyes automatisk inntil oppsigelse/kansellering.

695 kr per år.

Har du en rabattkode?


Kontoinformasjon Har du allerede en konto? Logg inn her

Tips: Passord bør minst inneholde tolv tegn. For å styrke det, benytt store og små bokstaver, tall og symboler som ! ” ? $ % ^ & ).
LA FELTET VÆRE TOMT

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter