– Jeg bruker skogen og marka både som min treningsplass og lekestue

Elisabeth Sletten er en turglad jente fra Nord-Norge, men bor nå i Oslo.

I naturen får jeg tid til refleksjon, nyte stillheten og lade batteriene. Det aller beste er å invitere venner og brenne bål. Turen trenger ikke alltid å være så lang.

Jeg er veldig tilhenger av de korte, innholdsrike turene. Du trenger ikke alltid gå flere kilometer for å få en fin tur.

Ta med det lille ekstra i sekken. Dette kan være alt fra sjokolade til hengekøye som du kan sitte i eller ligge og slappe av.

Men om jeg skal komme med et ordentlig turtips som jeg alltid har med i sekken er leatherman eller en liten kniv.

 

Alltid hatt et frilufts-hjerte latent i kroppen

I turnettverket FjellTid.no kan man få tips og råd til turer og dette har jeg benyttet, og benytter meg av.

Iveren etter å komme seg på tur og kanskje mest overnattingsturer, er det som har fått ringvirkning på meg etter at jeg ble medlem vil jeg si.

Jeg har alltid hatt et frilufts-hjerte latent i kroppen, men det var ikke før vinteren 2017 dette ble utfoldet. Da hadde jeg min første vinter-overnatting i telt, gikk milevis på ski og hadde mange timer foran bålet.

 

Etter dette har ting bare ballet på seg. Flere utenetter ble tilbrakt, to år på rad med vandring i Jotunheimen og flere fjelltopper besteget.

 

 

Få turvenner i FjellTid for livet. Prøv oss en måned og se om dette er noe for deg!

 

– Noen geniale turtips jeg har lært meg

Har du noen gang tenkt at du ikke kan lage hamburger på bålet? Tro om igjen.

Ved å legge en flat stein på glørne i bålet blir denne varm nok til å bruke som stekeplate. Bare husk å vaske av all møkk og sand så slipper du å miste en tann eller to pga uønsket krydder i burgeren.

Et annet turtips jeg har er å henge sekken på en grein tvers over stammen slik at den kommer opp av bakken. Da slipper du å bli overrasket av gnagere og andre småkryp.

Det er alltid kjekt å dra på tur sammen med andre friluftsfolk. På FjellTid kan du melde deg inn i gruppene som passer deg og finne andre medlemmer som trenger turselskap til sine turer.

 

Elisabeth sine 3 tips på hvorfor du bør melde deg inn:

  1. Inspirasjon til nye spennende turer i hele landet
  2. Du har alltid noen ihuget friluftmennesker å få råd og tips om turer og utstyr
  3. Du får en rekke fordeler og rabatter i hos kjente merkevarer, overnatting og opplevelser.

 

 

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter