Til 2 personer:
- 200 g pasta (penne eller skruer fungerer best på stormkjøkken)
- 1 pakke bacon eller spekeskinke i biter
- 1 liten boks matfløte (eventuelt kremost i beger for enklere transport)
- 1 pose ferdigkuttet grønnsaksblanding (eller paprika og løk i biter)
- Litt revet ost (kan pakkes i en ziplock-pose hjemmefra)
- Salt og pepper
Fremgangsmåte på stormkjøkken:
- Kok opp vann i kjelen og kok pastaen. Hell av vannet, men spar litt i en kopp til sausen.
- Stek bacon/spekeskinke sprø i panna.
- Ha i grønnsakene og la de surre med noen minutter.
- Tilsett fløte eller kremost, la det småkoke litt, og spe på med litt av pastavannet om sausen blir tykk.
- Rør inn pastaen, smak til med salt/pepper, og dryss ost over før servering.
Enkelt å lage, få ingredienser å bære på, og blir både mettende og skikkelig kosemat ute.
Vel bekomme!
