Hva skjer når to kvinner med lidenskap for to ulike aktiviteter møtes? Jo de slår seg sammen og lager et helt fantastisk konsept preget av sporty mindfulness. Les mer om hvordan kajakkinstruktør Tina Raisbæ og Yoga instruktør Elisabeth Sørum møtes.

Elisabeth Sørum, Mynte Yoga , og Tine Raisbæk – Kajakkpadling og Reiseliv.

 

De møttes første gang i kajakk på innsjøen Goksjø i Sandefjord sommeren 2014. Elisabeth Søum hadde fått en gammel og ustabil kajakk i gave og skulle ut å teste denne for første gang, uten noen padleerfaring.

 

Tine Raisbæk var selv ute og padlet den og var ganske så uvitende av hvem hun skulle få møte denne dagen. Da Tina kom padlene forbi så hun hvor klønet og var utrygg Elisabeth var i kajakken og spurte ivrig om Elisabeth ville ha hjelp. Men Elisabeth ble litt flau og takket takket nei. Hun ville jo forsøke seg  på egenhånd.

 

Elisabeth Sørum, Mynte Yoga

 

I ettertid forsto Elisabeth at hun trengte grunnkurs i padling og begynte å elske følelsen av å padle. Som yogainstruktør opplevde Elisabeth at padlingen gav henne mye av den samme roen som yoga, samt at yoga og padling utfyller hverandre fysisk og gir nærhet til naturen.  Dette ville Elisabeth lære mer om!

 

Tine Raisbæk – Kajakkpadling og Reiseliv, og Elisabeth Sørum, Mynte Yoga

 

En dag begynte Elisabeth å tenke på Tine igjen; hvordan hun var så ivrig på å hjelpe meg den dagen på Goksjø. Ideen om å kombinere padling og yoga begynte å gro, så Elisabeth fant Tine igjen. Tine tente på konseptet med engang, og sammen startet de planlegging av yoga + padledag sommeren 2016.

 

Tine Raisbæk – Kajakkpadling og Reiseliv

 

Tine Raisbæk er en velintegrert danske, som etter 9 år i Telemark fant kjærligheten i Kodal. Hun har elsket kajakkpadling i mer enn 20 år, og de siste 10 år holdt utallige kurs. ” Det er ikke mye som gir meg mer glede enn å se mine kursister knekke koden til ny padleteknikk – eller oppleve sin første velt på en trygg måte.” Sammen med FjellTid har Tine hatt introduksjons kurs i kajakk. Hennes ivrige pågangsmot gjør det inspirerende og morro å lære seg kajakkpadling.

 

Havna Hotell

 

Like ved Verdens Ende, på Tjøme, utenfor Tønsberg ligger en fantastisk skjærgård  omgitt av holmer og svaberg, skjermet av storhavet. Her på Havna Hotell ønsker vi i samarbeid med Tine Raisbæk og Elisabeth Sørum å arrangere tidenes padlehelg 21.-23.September. Tenk deg å mykne opp kajakk-musklene i yoga-posedyrer før du glir gjennom kanskje Norges vakreste skjærgård i kajakken. Havna Hotell er et maritimt hotell som ligger rett i sjøkanten. Like ved ligger stranden som er et yndet sted å trene på å velte i trygge rammer. I tillegg byr hotellet på god mat og drikke, svømmebasseng, minigolf og fantastiske soverom. Naturen like ved byr på et spennende kystkultur-landskap med stier på kryss og tvers, og sjø på alle kanter.

 

 

Få med deg en drømmehelg i september.

Kombinert med den beste FjellTid-stemningen, bålkos i strandkanten, måkeskrik og den herlige sjølufta!

 

 

LES MER OM PADLEHELGEN HER!

 

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter