Delta i vår fantastiske fotokonkurranse i samarbeid med Tretopphytter Oslofjord og kjemp om en overnatting for 7 personer en natt i vinter til en verdi av hele 3385kr!

Alt du må gjøre er å skape engasjement på FjellTid.no!

 

Klikk på bilde og finn ut mer om Tretopphytter Oslofjord

 

Det du må gjøre er å laste opp turbilder på FjellTid.no med emneknaggen #FjellTidsommer og skape engasjement! De som hekter seg på nyhetsbrevet til Tretopphytter Oslofjord får ett ekstra poeng per bilde som lastes opp!
( Det er frivillig å melde seg på nyhetsbrevet og ingen forutsetning for å kunne delta i konkurransen)

 

MELD DEG PÅ NYHETEBREVET TIL TRETOPPHYTTER OSLOFJORD HER!

 

Slik deltar du:

 

 

Last opp turbilder på FjellTid.no/fjellveggen og bruk #FjellTidsommer i statusbeskrivelsen!
For hvert bilde du laster opp får du 1 poeng, hvert likerklikk/reaksjon du får på bildene, generer dette 2 poeng. Og hver kommentar gir deg 3 poeng.
Du får 1 EKSTRAPOENG per aktivitet dersom du melder deg på nyhetsbrevet til Tretopphytter Oslofjord.

 

 

  • Du kan laste opp så mange turbilder du ønsker innenfor konkurransens tidsramme.
  • Den som skaper mest engasjement på FjellTid i konkurranseperioden for gleden av å vinne èn overnatting i en av hyttene til Tretopphytte Oslofjord (Hytten har plass for opptil 7 personer) i perioden november 2019 – februar 2020!
  • Siste mulighet for å delta er onsdag 31.juli kl 24:00
  • Vinneren blir kåret onsdag 7.august. Onsdag 28.august i nyhetsbrevet!

 

LYKKE TIL 😀

Annonse:

 

Betingelser for bruk og deltakelse i FjellTid sommerkonkurranse

1. Personvern
FjellTid AS selger eller deler ikke dine brukerdata med tredjepart

 

2. Deling av bilder lastet opp til konkurransen
Du eier alt innholdet og all informasjonen du deler.
Du gir FjellTid AS og Tretopphytter Oslofjord AS rett til å benytte alt innhold uten vederlag til markedsføring, reklame, informasjon eller på annen måte FjellTid AS og Tretopphytter Oslofjord AS ønsker. Dette inkluderer bilder, tekst og video du som bruker har publisert/delt via FjellTid.no med emneknaggen #FjellTidsommer.

 

3. Beskyttelse av tredjeperson
Ved å delta i konkurransen forplikter du deg til ikke å publisere innhold som er i strid med norsk og/eller internasjonal lovgivning. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, bilder/video av personer som ikke har samtykket til dette, pornografi, rasistiske ytringer eller oppfordring til lovbrudd.

 

4. Om konkurransen
FjellTid AS vil kontakte vinnere direkte, og vinnerbildene vil bli publisert på FjellTid AS sine sosiale plattformer, web-sider i annonser eller på annen måte FjellTid AS finner hensiktsmessig. FjellTid AS er ikke forpliktet til å begrunne hvorfor vinnerbildene er valgt som vinnere.

 

5. Begrensninger
Ansatte (herunder turledere, ambassadører, skribenter mm) eller familiemedlemmer av ansatte i FjellTid AS kan ikke delta i konkurransen.

 

Klikk på bilde og finn ut mer om Tretopphytter Oslofjord

 

NB: SISTE FRIST FOR Å DELTA ER ONSDAG 31.JULI KLOKKEN 24:00

 

https://tretopphytter-oslofjord.no/

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter