Vi mener det er turen som er selve målet og ønsker å gi deg naturopplevelser for livet. Senk skuldrende, og glem stress og forpliktelser - det er det sosiale og stemningen som teller!

Bli med og ta sats! Vi i Fjelltid.no; Tarjei (37), Tomas (35) og Camilla (41) ønsker å bygge opp Norges største og hyggeligste turnettverk sammen med DEG!


Vårt mål er å fremme bærekraftig og miljøvennlig reiseliv. Vi ønsker å finne nye ukjente perler i hele Norge og ta vare på utsikten slik naturen har skapt den.Hørt om Fjellkæmpen?
22.-25.august inviterer vi deg til en hyggelig fjellkæmp i fantastiske omgivelser med seterliv og bålkos ut de små timer. Dette blir en langhelg der du kan oppleve en rekke spennende turer og sosiale aktiviteter.


Bli med og finn nye turvenner!

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del på:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter