Det er mange drikkeflasker på markedet. CrazyCap er en unik drikkeflaske med ny teknologi som renser vannet. Korken på flasken inneholder et eget rensesystem. Med UV stråler så desinfiseres vannet, og flasken renses for bakterier og virus. Men funker det? Vi har testet flaksene

Dette er flasken for deg som er mye på tur, enten korte turer eller lange turer. Flasken holder drikken kald i 24 timer og varmt i 12 timer.

Den perfekte turflasken, uansett hvor turen går. Du kan enkelt fylle opp flasken der du er på tur ved bekk, foss eller vann, trykke på korken så det lyser og vannet blir renset i løpet av minutter. Antall ganger du trykker avhenger av hvor desinfisert du vil ha det. Dette passer perfekt for turer i skog og mark. Nå er vi i Norge heldige med at vi har ganske rent vann uansett hvor vi er, og så lenge vannet i en bekk renner godt, men muligheten for å rense vannet gjør det enda lettere for oss alle.

 

 

Korken lades enkelt opp. Hvor lenge den holder er avhengig av hvor mange ganger du trykker på for å rense. Ved Normal bruk holder den fra 4-6 dager.
Flasken er lett og det følger med en liten «hempe» som gjør den lett å frakte med seg.

Flasken finnes i 2 størrelser og mange farger. Alt etter hva du ønsker.

FjellTid ambassadørene Bente og Emilie har testet flaskene og her er deres konklusjon:

 

 

FjellTid-ambassadør Bente Engebretsen fra Vestby

Jeg bruker min flaske daglig, på turer, på jobb, i bilen og hjemme. På tur fyller jeg opp før jeg reiser hjemmefra og fyller opp underveis ved bekker. Dette fungerer helt perfekt. Jeg har vann hele turen så lenge det er bekk eller vann der jeg går. Er jeg på jobb, bytur eller biltur har jeg alltid tilgjengelig kaldt vann. Jeg drikker mye vann, så er helt avhengig av gode drikkeflasker. Dette er en av de beste jeg har hatt da den holder lenge på kaldt vann, og renser vannet enkelt når jeg er på tur. Jeg var så uheldig å fikk en kork som sluttet å lade. Ringte leverandøren og de sendte ny i posten uten spørsmål. Juhu for god service. Anbefaler flasken for dere som ønsker en drikkeflaske til aktive dager på både jobb og fritid.

 


FjellTid ambassadør i Tromsø, Emilie Margrete Sande:

Jeg er mye på tur året rundt, og ser at denne flasken kommer til å bli en sone klar favoritt. Både til kald drikke på varme dager om sommeren og høsten, og varm drikke på kalde vinterdager på skitur.

Når jeg er ute på skitur liker jeg å ha med varm drikke. Denne flasken er perfekt da den passer i beltet som jeg bruker for å snørekjøre med hundene, og en absolutt vinner i sekken på topptur.

På varme sommerdager er vann veldig viktig, og med denne flasken kan du fint fylle fra bekker du går forbi. Trykk på korken og vannet blir renset for deg, og du kan nyte kaldt godt fjellvann. Dette er gull for meg når vi er ute i fjellet. Kaldere vann har ikke jeg hatt med på tur tidligere.

Om artikkelforfatteren:

Emilie Margrete Sande

Emilie Margrete Sande

Jeg er en jente som er glad i å være ute ute året rundt, ski og uten ski. Sammen med samboeren min og hunden vår er vi mye ute

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter