Har du lyst på en ny tursekk til en verdi av 1.999 kr? Da må du bli med i vår fantastiske sommerkonkurranse. Følger du disse stegene kan du “lett” vinne sekken :)

 

 

1: Skriv en statusoppdatering på FjellTid som skaper engasjement.
Skriv om noe du har opplevd, en enkel turbeskrivelse eller noe som folk liker. Husk å avslutt med #hektapåtur. Last så opp bilder til innlegget. Husk at hvert bilde teller 1 POENG 😉

 

Annonse

 

 

2: Lik og kommenter andre FjellTid-innlegg på Fjellveggen. Når du liker ett innlegg eller kommenterer dette, vil vedkommende få et positivt varsel fra deg, og de fleste sender et likerklikk og kanskje en kommentar i retur. Husk at et LIKERKLIKK GIR DEG 2 POENG og HVER KOMMENTAR 3 POENG.

 

 

 

3: Søk på hektapåtur på Fjellveggen og gjør det samme her!

 

 

 

 

DEN SOM SKAPER MEST ENGASJEMENT VINNER EN DEUTER FUTURA VARIO 50 +10 SEKK LEVERT AV HEKTA PÅ TUR!

 

Les mer om konkurransen her!

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del på:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter