Har du lyst på en ny tursekk til en verdi av 1.999 kr? Da må du bli med i vår fantastiske sommerkonkurranse. Følger du disse stegene kan du “lett” vinne sekken :)

Annonse:

 

 

1: Skriv en statusoppdatering på FjellTid som skaper engasjement.
Skriv om noe du har opplevd, en enkel turbeskrivelse eller noe som folk liker. Husk å avslutt med #hektapåtur. Last så opp bilder til innlegget. Husk at hvert bilde teller 1 POENG 😉

 

Annonse

 

 

2: Lik og kommenter andre FjellTid-innlegg på Fjellveggen. Når du liker ett innlegg eller kommenterer dette, vil vedkommende få et positivt varsel fra deg, og de fleste sender et likerklikk og kanskje en kommentar i retur. Husk at et LIKERKLIKK GIR DEG 2 POENG og HVER KOMMENTAR 3 POENG.

 

 

 

3: Søk på hektapåtur på Fjellveggen og gjør det samme her!

 

 

 

 

DEN SOM SKAPER MEST ENGASJEMENT VINNER EN DEUTER FUTURA VARIO 50 +10 SEKK LEVERT AV HEKTA PÅ TUR!

 

Les mer om konkurransen her!

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter