I anledning vårt samarbeid med Regntøyspesialisten lanserer vi en fotokonkurranse hvor du kan vinne en Brynjes Expedition Jacket til en verdi av 6.600 kr!

Har du lyst å vinne en Brynjes Expedition Jacket fra vår nye FjellPartner, Regntøyspesialisten?

Alt du må gjøre for å delta er å dele turbilder på FjellTid.no, og vise dine turoppleveler ved å merke bildene med #Regntøyspesialisten.

 

Om Regntøyspesialisten:

I 1916 ble Martin Andersen Kolonial og Skibshandel etablert i Kristiansand. Det ble annonsert i lokalavisen at man i daværende Hr. Ingeniør Larsens Gaard kunne handle alt fra kolonial-, mel- og fedevarer, til fiskeredskaper, petroleum, bensin og motoroljer.

Skrur vi tiden frem til 2021 er navnet for lengst byttet til Regntøyspesialisten, butikken er eid og drevet av far Harald og sønn Herman, og fedevarer, petroleum og motoroljer er byttet ut med regn- og turtøy, støvler og fjellsko. Hos Regntøyspesialisten får du et stort utvalg av produkter av svært høy kvalitet, fra anerkjente merkevarer. Vi tester alle produkter selv, slik at vi alltid vet hvilke produkter som best egner seg til hvilket bruk.

Vårt mål er å hjelpe deg med å finne den perfekte bekledningen tilpasset akkurat ditt bruk, slik at ditt eventyr blir best mulig – uansett om du skal en kort tur med hunden rundt kvartalet, eller klatre deg opp bratte fjellvegger.

 

 

Premien:

Brynjes Expedition Jacket er en kraftig skalljakke som er beregnet for høyfjell og ekspedisjonsbruk og gir beskyttelse under de mest krevende forhold. Jakken er utviklet sammen med ledende guider og har mange tekniske detaljer.

Jakken er vindtett og vannavstøtende samtidig som den puster godt. Den er sydd i Schoellers® WB formula 3-lags stoff med C-change hydrofil membran. Jakken er behandlet med Schoellers 3XDRY impregnering som både sikrer en vannavstøtende overflate og god fukttransport. Stoffet avgir lite lyd og har fire-veis stretch som gir meget god bevegelighet.

Verdien på premien er hele 6600 kr!

 

 

Visste du at du får hele 15% rabatt med i nettbutikken til Regntøyspesialisten? Les mer her!

 

Slik deltar du:

  1. Invester i et FjellTid-medlemskap. Har du allerede medlemskap er det bare å sette i gang 🙂
  2. Last opp turbilder på Fjellveggen og vis oss dine turer. Husk å ha med emneknaggen #Regntøyspesialisten
  3. Vinnerbildet blir valgt ut av en uavhengig jury og blir lansert i butikken til Regntøyspesialisten 1.mars

 

Betingelser for bruk og deltakelse i Fjellpartner konkurranse med Regntøyspesialisten

 

1. Personvern
FjellTid AS selger eller deler ikke dine brukerdata med tredjepart

 

2. Deling av bilder lastet opp til konkurransen
Du eier alt innholdet og all informasjonen du deler.
Du gir FjellTid AS og Regntøyspesialisten AS rett til å benytte alt innhold uten vederlag til markedsføring, reklame, informasjon eller på annen måte FjellTid AS og Regntøyspesialisten AS ønsker. Dette inkluderer bilder, tekst og video du som bruker har publisert/delt via FjellTid.no med emneknaggen #Regntøyspesialisten.

 

3. Beskyttelse av tredjeperson
Ved å delta i konkurransen forplikter du deg til ikke å publisere innhold som er i strid med norsk og/eller internasjonal lovgivning. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, bilder/video av personer som ikke har samtykket til dette, pornografi, rasistiske ytringer eller oppfordring til lovbrudd.

 

4. Om konkurransen
FjellTid AS vil kontakte vinnere direkte, og vinnerbildene vil bli publisert på FjellTid AS sine sosiale plattformer, web-sider i annonser eller på annen måte FjellTid AS finner hensiktsmessig. FjellTid AS er ikke forpliktet til å begrunne hvorfor vinnerbildene er valgt som vinnere. En uavhengig jury vil selv bestemme vinnerbildet.

 

5. Premien
Vinneren vinner jakke levert av Regntøyspesialisten AS. Regntøyspesialisten AS vil kontakte vinneren for størrelse og adresse.

 

6. Begrensninger
Ansatte (herunder turledere, ambassadører, skribenter mm) eller familiemedlemmer av ansatte i FjellTid AS og Regntøyspesialisten AS kan ikke delta i konkurransen.

 

NB: SISTE FRIST FOR Å DELTA ER SØNDAG 28.FEBRUAR 2021 KLOKKEN 24:00

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del på:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter