Sitter du enda trygt og komfortabelt og litt usikker på om du tar sjansen på å bli med på tur? Vårskisamlingen i Jotunheimen 25.-28.april er en typisk tur du vil angre på om du ikke blir med. Her er grunnene:

Annonse:

Se for deg at du har øynene lukket. Du kjenner vårsolen steike på kinnene dine og hører stillheten fra fjellene. Du lukker opp øynene bak solbrillene dine og ser tinder i alle himmelretninger. Skuet er så vakkert at du tenker det kunne vært et populært Instagram-bilde med tusenvis av likerklikk. Du er sammen med tidenes kjekkeste turgjeng hvor latteren sitter løst, og tenker… Hva var det hun eller han jeg prater med heter nå igjen? 

 

 

 

Torsdag 25.april åpnes porten til en uforglemmelig perle. Det høres kanskje litt religiøst ut, men nærmere paradiset kommer du neppe. Her ved foten av de vakreste tindene i Jotunheimen er basen vår for Vårskisamlingen i Jotunheimen. Her har til og med 71 grader nord vært i 2018 og spilt inn episode fylt med drømmer for oss seere. Tyinholmen Fjellstuer driftes av Turid, som lever og ånder av fjellet. Hun får oss til å føle oss svært velkommen til denne fantastiske plassen. Tilbakemeldingene  fra tidligere gjester om maten og stedet er overveldende!

 

Mange av våre turledere kommer også til å sørge for at du blir tatt imot på sitt aller beste. I det du møter oss er det opp til deg hva du har lyst å finne på, men vi lover å inkludere deg og sette av god tid til å bli kjent med deg allerede ved innsjekk. Når du kommer skal du følge at du er mer på en venners venner tur, enn en gruppetur. Jeg lover deg at du kommer til å oppleve hvor fantastisk FjellTid-stemningen er!

 

Camilla kommer til å ta ekstra godt vare på deg.

 

Du bestiller noe godt å drikke og lurer på hvor du skal sette deg. Uansett hvilket bord du velger, blir du ønsket velkommen med et håndtrykk og et smil. Etterfulgt av gode turhistorier. Du glemmer fort tid og sted, og konsentrer deg mer om hva du selv heter, enn å huske alle de nye navnene.  Uansett alder, kjønn eller hvem man er, alle snakker med alle og takhøyden er stor. Her kommer du som du er, og det respektere vi!

 

Middag og informasjonsmøte glir liksom inn i ett. Man har det jo så hyggelig. Etter mye bilkjøring fra en hektisk hverdag er det også mange som ønsker en tidlig kveld. Men skal jeg legge meg før alle andre? På FjellTid-turene er det ingen som dømmer deg om du legger deg tidlig eller sent.

 

FjellTid-stemningen på fjorårets tur på Eidsbugarden.

 

Fredag 26.april setter du deg ned og nyter en fantastisk frokost. Du setter deg gjerne ned på ett nytt bord og blir kjent med nye turvenner. Hvor skal vi på tur i dag? Kanskje du er litt usikker på formen? Er du sprek nok? På FjellTid-turene har vi alltid med oss nok turledere som både går foran og bak, og det legges opp til turer som passer alle nivåer. Kanskje de du deler frokostbordet har samme turmål som deg?

 

Underveis blir det nok av pauser, latter og gode historier. Man blir kjent med nye turvenner på en helt unik måte. På pausene er det alltid noen som deler en sjokoladebit eller noe forfriskende.

 

Kos i hytteveggen.

 

Tilbake på Tyinholmen rigger vi opp til efter-ski, forgjengeren av After-ski. Vi fyrer opp med musikk og nyter solnedgangen fra terrassen. Noen setter seg gjerne i badstuen og lar sine ømme muskler få litt velvære.  Under middagen blir nye turvenner etablert og gode minner skapt. Kvelden avsluttes med et informasjonsmøte om morgendagen.

 

I år er vi så heldige å ha med Arc’teryx med på laget! Sammen skal vi ha en spennende konkurranse med BETA SL HYBRID JAKKE til dame og herre i premie. Jakken har en verdi av hele 3799 kr . Dette blir en konkurranse alle på Vårskisamlingen kan delta på og jeg lover ALLE har en vinnersjanse! Konkurransen blir lansert under informasjonsmøte fredag 25.april.

 

 

Lørdag 27.april er dagen du aldri vil glemme.  Med en solid matpakke i sekken, solkrem i ansiktet og solbriller. Dette er dagen der du vil få en hinsides naturopplevelse, mestringsfølelser og turvenner du helt sikkert kommer til å treffe igjen og igjen.  Sørg for at mobilkamera har nok strøm, for i dag får du massevis av fantastiske motiver.

 

 

Sammen med dyktige topptur-guider fra Tyin Aktiv kan du blant annet bestige kanskje Jotunheimens vakreste fjelltopp, Uranostinden som ruver 2157 meter over havet. Vi starter på kvista løype fra Tyinholmen til Kvitevatnet før vi stiger opp morenebakkene til Uranosbreen.  Vel oppe på breen setter vi kurs mot Uraknatten, før vi dreier inn midt mellom Uranostinden og Slingsbytinden. Ryggen opp til tinden er bred i starten for så å smalne av oppetter. Vi setter fra oss skiene og går de siste 30 meterne på en smal egg frem til toppvarden. Det er ubeskrivelig flott utsikt herfra. Du føler du nesten kan ta bortpå Hurrungane, og tindene rundt deg i Jotunheimen reiser seg en etter en etter hvert som du vinner høyde.

 

Uforglemmelige fjellskiturer.

 

Langturen med fjellski går innover i samme område, men vi forholder oss mer i de flate områdene med topper i alle himmelretninger. På denne turen har vi med oss nok turledere dersom du ønsker å snu underveis. Vi kommer til å finne en fantastisk rasteplass og er vi heldige fyrer vi opp et bål.

 

Fikk du nye randoneeski til jul  eller har du lyst å nyte dagen i område rundt Tyinholmen? Det er ingen problem. Vi kommer også til å ha en turleder i nærheten til å lage liv og røre i nærheten. Utgangspunktet fra Tyinholmen er uendelig med kvistete løyper på kryss og tvers, bakker og små topper å boltre seg i.

 

 

Lørdags ettermiddag fylles opp med kjempestemning, badstue og kos! Kvelden avslutter vi med en fantastisk festmiddag og kåring av vinneren i konkurransen.
Det blir dans, mingling og hygge utover de sene kveldstimene.

 

 

Søndag morgen 28.april skal vi nyte en etterlengtet og lang frokost før vi sjekker ut og setter kursen hjemover.

 

Fått med deg de gode snøforholdene i Jotunheimen? Fondsbu som ligger like ved medler om glimrende forhold til påsken! Følg med på forholdene her!

 

Dette er en tur jeg gleder meg usedvanlig mye til! Mange spennende turvenner er  allerede påmeldt og kan anbefale denne turen på det varmeste!

 

 

Sammen med turlederne, Camilla, Venke, Arild, Tore, Torgeir og meg (Tomas), gleder vi oss til å treffe deg på Tyinholmen!

MELD DEG PÅ DU OGSÅ!

 

 

 

 

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter