I tiden fremover ønsker vi å gi deg tips til hvordan du kan benytte deg av FjellKortet til dine egne turer og gi eksempler på hvor mye du kan spare. Dagens FjellKort-tips er er tur fra Oslo til Rondane med en avstikker innom idylsike Mjøsa. 3 overnattinger - 3 uforglemmelige opplevelser!

Vi i FjellTid er utrolig takknemlige for alle dere som kjøper FjellKortet. Med FjellKortet er du med og bygger opp Nordens hyggeligste turnettverk kombinert med at du støtter Norsk reiseliv. Kjøp FjellKortet ditt her, så sparer du både tid og penger.

 

Kart over kjøreruta

Sjekk ut hva du kan oppleve med FjellKortet!

 

 

Dag 1: Oslo – Mjøsa 1,5 time med bil.

 

Det å sette seg i bilen og kjøre til Rondane kan for mange virke som en lang og kjedelig biltur. Men hva om du velger en annen vei og ser mer hva Norge har å by på. Med Fjellkortet kan du nemlig svippe innom Evjua Strandpark og oppleve det beste fra Mjøsa. Ta med deg telt og liggeunderlag og camp ved vannkanten av Norges største innsjø. Husk å ha med bevis for at du har FjellKortet og du får hele 50% på teltplassen din!

 

Før du tar turene videre kan du ta deg en guidet sykkeltur like ved Evjua Strandpark. Med Fjellkortet får du hele 15% rabatt på guidet sykkeltur! Avslutt sykkelturen med et herlig bad i Mjøsa før du tar turen videre til Sjoa.

 

Prøv rafting med FjellKortet

Kast deg ut i det, møt naturens utemmede råskap under trygge rammer. Foto: Go Rafting Sjoa

 

 

Dag 2: Evjua Strandpark – Go Rafting Sjoa 2,5 time med bil

 

Er det ikke deilig å tenke på at når du setter deg i bilen, så er du forbi trafikk-gryta i Oslo. Sett så kursen til Go Rafting Sjoa. Kast deg ut i det, møt naturens utemmede råskap under trygge rammer. Har du alltid drømt om rafting er det slik drømmen så ut. Go Rafting Sjoa har opplevelser for alle, også hele familien. Husk å bestille på forhånd, og benytt deg av rabattkoden du får på FjellKortet. Med 10% rabatt har du jo nesten spart inn FjellKortet på en dag!

 

Ta så turen videre opp til Rondane Høyfjellshotell 30 min unna for å tilbringe natten ved foten av Rondane! Husk å reservere rommet ditt på forhånd med FjellKortet og du rabatten trekkes fra ved utsjekk. Gled deg til et velfortjent måltid etter en dag med både sykling og rafting. Etter middag kan du kose deg i loungen eller ta en tidlig aften i de fantastiske rommene.

 

Rondane Høyfjellshotell

Bo ved foten av Rondane. Foto: Rondane Høyfjellshotell

 

 

Dag 3: Fjellturer i Rondane

 

Gled deg til en herlig dag i Rondane Nasjonalpark. Fra Spranget like ved kan du leie sykler og sykle inn til Rondvassbu. Her ligger 2000-meters toppene som perler på en snor. Naturen her oppe er også slående vakker, så her er det verdt å tilbringe mye tid.

 

Sykkeltur i Rondane

Ta sykkeltur inn til Rondane. Foto: Rondane Høyfjellshotell

 

Avslutt dagen med et velfortjent bad i Hotellets svømmebasseng. Nyt kvelden med fantastiske måltider eller ta deg en tur i nærområde. Uansett hva du ønsker å finne på, så vil denne turen bli helt uforglemmelig!

 

Sjekk ut hvor mye du sparer med FjellKortet:

 

På denne turen har vi laget et eksempel på hvor mye du kan spare ved å bruke FjellKortet:

 

Sted Ordinære priser fra Priser med Fjellkortet fra
Teltplass på Evjua Strandpark 160,00 kr 80,00 kr
Guidet sykkeltur på Evjua Strandpark 750,00 kr 637,50 kr
Go Rafting Sjoa 850,00 kr 765,00 kr
Rondane Høyfjellshotell 1295,00 kr 1100,75 kr
SUM 3055,00 kr 2583,70 kr

 

Du kan spare fra hele 471,30 kr om du har Fjellkortet på denne turen!

KJØP FJELLLKORTET DITT HER

Trenger du turvenner du har lyst å invitere med på tur finnes det tusenvis her!

 

 

GOD TUR!

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del på:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter