Bli med FjellTid sine samarbeidspartnere i Våk på en spennende utfordring og bli med i trekningen av en weekend til Hattvika Lodge i Lofoten for 4 personer.

Kari Traa sammen med Våk ønsker å utfordre det norske folk til å komme seg ut og få nye og flotte turopplevelser. Delta på «Topptur for alle» konkurransen i perioden 20. mai til 26. juni og bli med i trekningen av en weekend til Hattvika Lodge i Lofoten for 4 personer. Samtidig kan du oppnå bonuspoeng som kan benyttes på Kari Traa, Johaug, Dæhlie og Sweet Protection produkter.

 

 

Slik fungerer det: Delta på «Topptur for alle» utfordringen i Våk-appen. Spor turen din til én Kari Traa topp. Husk å lagre turen og sjekk hva du har oppnådd på statussiden for utfordringen. Alt finner du i Våk-appen.

For hver unike Kari Traa topp du går til, øker du sjansen for å vinne trekningen. I tillegg kan du oppnå bonuspoeng ved å besøke alle typer topper du finner i ditt nærområde. Har du lyst på en ekstra utfordring? Den som greier å besøke flest topper totalt i perioden vinner en bonuspremie.

 

 

Les mer om utfordringen her!

Våk er en friluftstjeneste som hjelper deg med å få de gode naturopplevelsene. Uansett om du trives best i skogen eller på fjellet, om du er på topptur, sopptur, overnattingstur, langtur eller bare på søndagstur skal vi hjelpe deg på veien. Våk ønsker å hjelpe deg å finne din neste tur enten det er i nærområdet eller i andre deler av vårt langstrakte land. Våk ser frem til å samarbeide med FjellTid for å gi deg enda bedre hjelp og støtte før, under og etter at du har vært på tur. Sammen skal vi bygge den mest omfattende turdatabasen i kongeriket!

 

 

Laste ned Våk-appen på AppStore eller Google Play. Det er helt gratis!

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del på:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter