I fjor valgte jeg og samboeren å feire jul der vi trives aller best, nemlig ute i naturen. Vi var heldig å få leie BJF sin jakthytte i Raudlia i Os, og for å gjøre det enklere for oss selv leide vi også en kano. Vi fylte opp kanoen med mat, drikke, ved og noen få julegaver hver og la i vei over Indre Raudlivatnet.

Annonse:

Det tar ikke lange tiden å padle over dette vannet, men med 30 kg hund som aldri hadde vært i kano før tok vi det pent og rolig og holdt oss nært land. Jeg hadde i hvert fall ikke tenkt meg noen svømmetur i desember! Sekken med ved la vi igjen under kanoen (den var kun med i tilfelle det ble litt lite ved for 3 dager i kulden), og trasket i vei mot hytten.Det første vi sjekket når vi kom frem var hvor mye ved som var i hytten og i vedskjulet. En halv sekk.. det var alt som var. Nå var jeg veldig glad det lå en sekk under kanoen! Vi fikk fyrt i peisen, laget oss mat og koste oss med Yatzy og kortspill resten av kvelden.


Dagen etter, selveste julaften, gikk vi ned igjen for å hente veden som lå igjen, pinnekjøtt ble satt på og vi fikk hogd en del ved, og jeg fikk pyntet litt. Selv om det var mye arbeid, og tok laaaang tid (!) så ble det både pinnekjøtt, kålrabistappe og poteter til middag, og risgrøt til dessert! Vi hadde en helt nydelig julefeiring, uten strøm, innlagt vann eller mobildekning!Anbefales på det sterkeste!


Sjekk gjerne ut bloggen min for flere bilder. / Silje 🙂

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter