Annonsørinnhold: Kroppen din skal vare livet ut. Den skal bære deg opp på fjell, støtte deg gjennom sykdom og gi deg energi til både jobb og lek.

For å vedlikeholde aktivitetsnivået i fremtiden er det viktig med kalsium og fysisk aktivitet. For mange er det avgjørende med fjelluft i lungene opp til flere ganger i uka. Andre trenger bare litt ulendt terreng og høyere puls innimellom. I Norge er vi så heldige at det kryr av turmuligheter rundt omtrent hver sving!

 

Fortsett å være aktiv - nå og i fremtiden

 

 

Viktig for kroppen, hodet og de rundt deg

 

Turene du går er viktig for både kroppen, hodet og de rundt deg. For de rundt deg har det best når du selv har det bra. Når du går på disse turene stimulerer du en viktig prosess i skjelettet ditt som heter mikrofrakturer. For å sikre deg en normal skjelett- og muskelfunksjon er det viktig at prosessen knyttet til mikrofrakturer fungerer optimalt. Hver dag får beina og knoklene dine små sprekker og brudd som kalles mikrofrakturer. Disse små skadene svekker skjelettet ditt. For å stimulere prosessen hvor skjelettet bygges opp igjen, trenger kroppen kalsium.

 

Mikrofrakturer er altså en viktig prosess for å opprettholde et normalt skjelett, ved å bryte ned og bygge opp igjen. Det er her fysisk aktivitet kommer inn i bildet. For at mikrofrakturer skal oppstå må man være i fysisk aktivitet, og det kan omfatte alt i fra å gå i trapper til å gå fjellturer. Vi anbefaler å følge Helsedirektoratet sin anbefaling, med fysisk aktivitet hver dag, som tilsvarer hurtig gange, i minst 30 minutter hver dag.

 

Bestill Nøre Marint Kalsium ved å sende SMS med kodeord NØRE til 2229, eller klikk her! 

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter